Sari la conținut
Home » Un Pitbull a fost salvat de pe stradă într-un moment în care totul părea pierdut!

Un Pitbull a fost salvat de pe stradă într-un moment în care totul părea pierdut!

  • de

Un Pitbull a fost salvat de pe stradă într-un moment în care totul părea pierdut!

Câinele a simțit că urmează să i se întâmple ceva cu totul special!

Pentru cei care luptă neîncetat cu abandonul animalelor de companie pe stradă, nimic nu poate fi mai emoționant decât un câine căruia reușesc să îi schimbe viața complet. Exact așa s-a întâmplat și în situația următoare, atunci când voluntarii Hope for Paws, una dintre cele mai active organizaţii de salvare a animalelor s-au lovit de nenumărate ori de operațiuni de salvare a animalelor extrem de dificile, însă nu a fost cazul următoarei povești.

Ei au fost înștiințați despre situația unui Pitbull fără adăpost, despre care aveau informații că poate fi destul de agresiv în anumite situații, mai ales că trebuiau să îl ademenească într-o cușcă. Pregătiți pentru orice situație, ei nu au avut parte de nici măcar puțină rezistență din partea patrupedului, ba din contră, câinele a venit într-un suflet la ei, fără să ezite, fără să se sperie.

Instantaneu, câinele a conștientizat că aceşti salvatori se aflau acolo pentru a-i face viaţa mai bună, mai sigură şi plină de iubire. Aşa că s-a dus direct la maşina lor şi nici nu s-a ferit când au deschis portiera.

Un Pitbull cu totul recunoscător!

Ulterior numit Brutus, câinele nu știa cum să își mai arate iubirea față de noii săi prieteni, fiind plin de recunoștință.

Îşi aminteşte cum era viaţa lui pe străzi, iar acum, că este salvat și iubit, în casa temporară în care stă, poate începe oricând o nouă etapă.

Un Pitbull
Un Pitbull
cățel salvat
cățel salvat

Nu toate animalele vin din proprie iniţiativă către salvatori, aşa cum a procedat Brutus, şi nu toate se recuperează în acelaşi mod.