Sari la conținut
Home » Amenințat cu moartea, un bărbat este salvat de cei doi Pitbulli pe care i-a adoptat dintr-un centru pentru animale

Amenințat cu moartea, un bărbat este salvat de cei doi Pitbulli pe care i-a adoptat dintr-un centru pentru animale

  • de

Amenințat cu moartea, un bărbat este salvat de cei doi Pitbulli pe care i-a adoptat dintr-un centru pentru animale.

Cei doi Pitbulli și-au salvat noul stăpân în timpul unui jaf!

Un bărbat pe nume Robert McGowan a adoptat două femele Pitbull dintr-un adăpost, iar aceasta poate să fi fost cea mai bună decizia din viața sa, atunci când a fost ținta unui jaf care putea deveni o adevărată tragedie.

Speranţa de a mai fi adoptate aproape că le dispăruse, asta pentru că au stat o bună perioadă de timp în adăpost. Însă, spre bucuria și norocul lor, profesorul a decis să le ofere o nouă viață plină de iubire.

Ladybug și Ellabelle, salvatorii lui Robert!

Într-o zi, Robert era în garajul său, când doi bărbaţi au început să-l lovească, cu scopul de a primi cheile maşinii parcate în garaj. Ameţit din cauza loviturilor, Robert le-a spus să caute cheia în casă.

Robert era foarte bucuros ştiind că adoptase două biete animale, dar nicio clipă nu şi-a imaginat că cele două prietene cu patru picioare îi vor salva tocmai lui în curând viaţa, în adevăratul sens al cuvântului!

Intrând în casă, hoții au mers exact în încăperea unde se aflau cei doi câini, fugind îngroziți din casa bărbatului, arătând din nou cât a fost de importantă decizia de a salva doi Pitbulli.

Pitbulli
Pitbulli

Animalele aflate în adăpost își caută o familie iubitoare, pe care să o protejeze și să îi ofere toată dragostea. Din păcate, doar o mică parte dintre ele reușesc să intre în cadrul unei familii iubitoare, însă atunci când o fac, acestea oferă toată atenția și grija de care sunt capabile.