Sari la conținut
Home » La un pas să moară de foame! Un biet câine este salvat de către un grup de oameni

La un pas să moară de foame! Un biet câine este salvat de către un grup de oameni

  • de

La un pas să moară de foame! Un biet câine este salvat de către un grup de oameni.

Totul s-a petrecut în Corpus Christi, Texas!

Mâncarea, un lux pentru un cățel abandonat pe străzi! O persoană a surprins un câine fără stăpân, aflat la un pas să moară din lipsa mâncării și a unui adăpost stabil. După ce a fost făcută publică imaginea, un grup de oameni cu suflet mare s-au mobilizat și au plecat în căutarea patrupedului.

Potrivit thedodo.com, oamenii au continuat câte 24 de ore pe zi căutările, dar cu toate acestea nu au putut să-l găsească.

Printre persoanele care s-au angajat în găsirea câinelui s-a aflat şi Connie Bowen, de la FurEver United Rescue, care şi-a adus propriul patruped antrenat special pentru a o ajuta în căutări. Deodată, câinele ei a început să o tragă insistent într-o anumită direcţie.

„El mă trăgea şi tot voia să-l urmez”, a declarat Bowen pentru Action 10 News. „La un moment dat s-a oprit şi a adulmecat. L-am urmat şi deodată mi-am dat seama că mă condusese direct la el.”

În cele din urmă câinele a fost capturat cu ajutorul unei capcane.

Patrupedul, acum numit Sawyer, este în sfârşit în siguranţă şi este tratat la adăpostul Animal Medical Corpus Christi.

Deşi este doar piele şi oase şi suferă de dirofilarioză, medicii depun toate eforturile pentru a încerca să-l recupereze pe deplin.