Sari la conținut
Home » Călcat de mașină și abandonat, un cățeluș paralizat a fost salvat de un om cu suflet mare!

Călcat de mașină și abandonat, un cățeluș paralizat a fost salvat de un om cu suflet mare!

  • de
cățeluș

Călcat de mașină și abandonat, un cățeluș paralizat a fost salvat de un om cu suflet mare!

Patrupedul va putea să se bucure din nou de viață! подбор дебетовой карты с кэшбеком

Traumatizat din cauza că a fost lovit de o mașină și lăsat să se zbată de durere, un cățeluș pe nume Georgie a rămas paralizat, fără șanse la o viață normală.

La un moment dat câţiva trecători îngrijoraţi l-au văzut şi au chemat o echipă de salvare care să-i aline suferinţa, impresionați de soarta acestuia.

patruped

 

La clinică, veterinarul a descoperit că Georgie suferise un traumatism puternic la coloană. Georgie a început încet, dar sigur să-şi revină, după ce a fost lăsat pe mâinile pricepute ale unui kinetoterapeut care lucra în mod riguros cu Georgie în fiecare zi.

cățeluș
cățeluș

Simţea că îşi poate folosi din nou picioarele în timp ce încerca să-şi păstreze singur echilibrul. După luni întregi de terapie istovitoare, Georgie a reuşit în cele din urmă imposibilul, a putut să meargă din nou.

Patrupedul se poate bucura acum de viața pe care a avut-o înainte, însă, pe lângă recuperarea miraculoasă, câinele va mai petrece o perioadă în adăpost, iar apoi povestea lui emoționantă va fi distribuită în mediul online. O familie iubitoare îl va adopta într-un final!