Sari la conținut
Home » Opt animale de companie au fost salvate și au primit o nouă șansă la viață!

Opt animale de companie au fost salvate și au primit o nouă șansă la viață!

  • de
animale de companie

Opt animale de companie au fost salvate și au primit o nouă șansă la viață!

Bietele animale de companie au dus o viață plină de chinuri!

Animalele de companie care au ghinionul să aibă parte de o familie cu totul lipsită de dragoste și empatie, duc o viață extrem de complicată. Așa a fost și cazul unor opt pudeli, care și-au petrecut viața închiși în cuști reci de metal.

Toată întâmplarea a avut loc în Costa Rica, acolo unde câinii au fost nevoiți să supraviețuiască în condiții greu de descris. Pe lângă lipsa mâncării și a apei curate, cățelușii au fost privați și de dragostea familiei lor, fără să poată crește așa cum ar fi trebuit.

Din fericire, totul s-a schimbat când „Humane Society International – America Latină” şi „SENASA” şi-au unit eforturile pentru a-i salva şi elibera.

Când i-au scos din cuştile lor murdare şi supraaglomerate şi i-au ţinut cu grijă aproape de piept, a fost probabil prima dată când aceşti câini au simţit o atingere umană iubitoare.

Odată ce salvatorii i-au dus la adăpost, au deschis uşile cuştilor de transport şi i-au lăsat să alerge liberi pentru prima dată în viaţa lor.

Bucuria lor în momentul în care au simțit pentru prima oară libertatea și iarba verde este cu totul emoționantă, iar de acum înainte nu vor mai fi nevoiți să trăiască într-o familie nepăsătoare.

animale de companie
animale de companie

Pentru prima dată, au simţit iarba moale sub lăbuţe şi vântul le-a mângâiat blana.

Câinii vor fi în curând pregătiţi pentru adopţie, dar între timp vor primi cele mai bune îngrijiri. Când se vor recupera complet, salvatorii au promis că nu vor pregeta până când nu le vor găsi familiile potrivite care să-i iubească aşa cum merită.

Toată operațiunea de salvare a câinilor poate fi observată în videoclipul de mai jos.