Sari la conținut
Home » Gest impresionant pentru câinii de pe străzi! Cum a decis un bătrân să ajute animalele de companie defavorizate

Gest impresionant pentru câinii de pe străzi! Cum a decis un bătrân să ajute animalele de companie defavorizate

  • de

Gest impresionant pentru câinii de pe străzi! Cum a decis un bătrân să ajute animalele de companie defavorizate.

Toată întâmplarea a avut loc în Texas, acolo unde animalele de companie au avut parte de un ajutor cu totul deosebit!

Pentru Eugene Bostick, un pensionar din Texas, dragostea față de animalele de companie s-a concretizat în construirea unui tren special, care să îi plimbe cățeii salvați personal de pe străzi. El a contruit acest mijloc de transport pentru a putea lua toţi câinii vagabonzi salvaţi de pe străzi la plimbare. Eugene şi fratele său au început să ia în grijă câinii abandonaţi şi să-i hrănească; încet au început să-şi asigure cheltuielile medicale, să-i sterilizeze şi să-i trateze de diferitele boli de care sufereau.

Pasionat de lucrul în garaj, Eugene a decis să construiască un tren pentru a-i lua pe toţi câinii „lui” în plimbări distractive prin cartier şi prin pădurile şi parcurile din apropiere. Tot ce avea nevoie erau câteva butoaie din plastic şi pături, din care a construit „vagoanele”, şi câte o platformă cu roţi pe care apoi a aşezat butoaiele.

Un gest cu totul extraordinar pentru animalele de companie care suferă de pe urma foștilor proprietari.

Gestul nobil, care încălzeşte orice inimă, aparţine acestui bunic de optzeci de ani din Texas. Eugene şi fratele său, Corky, locuiesc pe o stradă înfundată, unde oamenii îşi abandonează adesea câinii. Exact aşa a început povestea acestui tren special.

Conștient de problemele cu care s-au confruntat de-a lungul vieții, bărbatul a vrut să le ofere cele mai frumoase clipe, după ce le-a oferit un adăpost plin de dragoste și bunătăți.

La cârma trenului este evident, Eugene, cu un mic tractor pentru tuns gazonul.

Bărbatul mărturiseşte că patrupezii sar în sus de bucurie de fiecare dată când îl aud conectând maşina de tuns iarba la „garnitura de vagoane”.

Animalele de companie
Animalele de companie