Sari la conținut
Home » O cafenea își deschide ușile în fiecare seară pentru cățeii abandonați pe stradă!

O cafenea își deschide ușile în fiecare seară pentru cățeii abandonați pe stradă!

  • de

O cafenea își deschide ușile în fiecare seară pentru cățeii abandonați pe stradă!

Gestul superb pentru cățeii abandonați are loc în Grecia!

Dacă într-un articol precedent, diferite magazine și mall-uri din Turcia permiteau adăpostirea animalelor de pe stradă pe timpul nopții, de această dată, întâmplarea are loc în Grecia. Țara se confruntă cu o adevărată problemă în ceea ce privește abandonul animalelor de companie, această situație fiind prezentă peste tot în lume.

Hott Spott Café a propus însă o metodă pentru a ajuta animalele aflate în dificultate. Chiar dacă reprezintă un exemplu local, gestul poate fi preluat și de alte asociații, societăți comerciale, etc.

„Cafeneaua Bunătăţii” – aşa cum a fost supranumită de localnici – din Mytilene, capitala insulei Lesbos, se închide întotdeauna la 3 dimineaţa pentru clienţii săi. Dar rămâne deschisă întreaga noaptea pentru câinii vagabonzi ai oraşului. Aici, animalele își pot găsi liniștea și siguranța, iar un bol cu apă și ceva de mâncare îi ajută să depășească noaptea.

Proprietara Hott Spott Café, Niki Belissary, a decis să deschidă uşile cafenelei pe timp de noapte pentru a ajuta patrupezii fără adăpost în timpul perioadei reci.

Animalele de companie vor putea să își petreacă noaptea în siguranță!

Imaginile publicate pe rețelele de socializare ne arată importanța unui simplu gest pentru niște suflete aflate în dificultate, care nu au șanse să supraviețuiască fără ajutorul oamenilor cu suflet mare. Dacă astfel de gesturi ar deveni obișnuite, situația lor se va schimba radical.

Videoclipul de mai jos prezintă cu exactitate întreaga poveste, dragostea pentru animale reușind să depășească unele prejudecăți. Cu toate că o astfel de practică ar putea provoca anumite păreri negative din partea celor care nu suportă animalele de companie, dacă totul este făcut după un plan bine stabilit, sunt respecte legile sanitare, un simplu ajutor față de niște suflete aflate în dificultate nu reprezintă o problemă atât de complicată.