Sari la conținut
Home » Abandonați într-o canalizare, un cățel a fost surprins în timp ce își proteja sora mai mică!

Abandonați într-o canalizare, un cățel a fost surprins în timp ce își proteja sora mai mică!

  • de

Abandonați într-o canalizare, un cățel a fost surprins în timp ce își proteja sora mai mică!

Un cățel și-a protejat sora după ce au fost abandonați fără milă!

Povestea următoare îi are în centrul atenției pe doi frați, care au ajuns să trăiască pe străzi din cauza lipsei de suflet a fostei lor familii. Echipa de salvare s-a grăbit să-i găsească pe cele două animale care se luptau să supravieţuiască în canalizare.

Organizaţia de salvare a animalelor „Hope For Paws” a primit un apel disperat cu privire la doi căței care trăiau sub o autostradă aglomerată din Los Angeles. Ajunşi la faţa locului, salvatorii s-au apropiat de animalele fără stăpân, doar pentru a descoperi că viaţa aspră de pe străzi îi făcuse deosebit de temători. Cei doi pudeli au fugit spre tunelul murdar pentru a scăpa de străini. Salvatorii i-au urmat însă la un moment dat s-au pierdut în întuneric.

Vorbindu-le pe un ton liniştitor şi asigurându-i că totul va fi bine, salvatorii au reuşit să captureze câinii şi să-i scoată din acel loc insalubru.

Cei doi câini au ajuns într-un loc unde s-au simţit blocaţi, iar fratele a intervenit cu curaj către salvatori pentru a-şi proteja sora de necunoscut. Ştiind bine reacţiile animalelor, oamenii le-au oferit nişte mâncare patrupezilor care tremurau de frică, pentru a le câştiga încrederea.

Imediat au fost duşi la clinica veterinară unde li s-au acordat îngrijirile de care aveau nevoie. Au fost spălaţi şi blana lor murdară a fost tunsă. La scurt timp, cei doi pudeli s-au relaxat şi au revenit la gânduri mai bune, în timp ce se îmbrăţişau şi se jucau cu oamenii din jurul lor.

Un cățel
Un cățel

Din fericire pentru ei, cei doi căței au început o nouă viață după ce au fost salvați. Au primit numele de Pepsi și Cola, iar adăpostul în care au fost aduși le oferă toate condițiile pentru a putea duce o viață normală.