Sari la conținut
Home » Abandonați în mijlocul pustietății, mai mulți căței sunt salvați de la o moarte sigură!

Abandonați în mijlocul pustietății, mai mulți căței sunt salvați de la o moarte sigură!

Abandonați în mijlocul pustietății, mai mulți căței sunt salvați de la o moarte sigură!

Mai mulți căței au primit o nouă șansă la viață!

Mulțumită lui Brittni Moffatt şi Ryan Weepers, mai mulți căței au fost salvați din mijlocul pustietății, asta după ce au fost abandonați fără milă.

Cuplul a luat trei dintre pui şi i-a dus acasă. Deşi al patrulea a fugit şi nu l-au putut prinde, cuplul nu era dispus să renunţe.

Căței

Recent, în timp ce călătoreau prin Sicilia, Italia, cei doi mari iubitori de animale au salvat patru căţeluşi abandonaţi pe marginea unui drum pustiu.

A doua zi s-au întors la faţa locului în speranţa că puiul va accepta ajutorul, dar acest lucru nu s-a întâmplat, el fiind mereu în defensivă.

În timp ce starea fraţilor săi se îmbunătăţea văzând cu ochii datorită întregii atenţii primite, cel mai mare dintre pui nu dorea să se apropie de oameni, încercând să supravieţuiască pe cont propriu.

Toţi au beneficiat de băi reconfortante şi o dietă combinată cu vitamine pentru a-i ajuta să-şi recapete greutatea.

Dar cu toate acestea, celor doi tineri nu le convenea deloc situaţia, aşa că au conceput o strategie pentru salvarea celui de-al patrulea pui, probabil cel mai rebel din haită.

Brittani şi Ryan s-au întors din nou la faţa locului pentru a-l salva pe ultimul rămas. De data aceasta, căţelul era mult mai speriat decât la vizitele anterioare.

Căței
Căței

După mult efort, căţeluşul a fost transportat acasă, unde s-a reunit cu fraţii săi, spre bucuria tuturor.