Abandonați împreună într-o parcare, doi căței încercau cu disperare să oprească trecătorii!

Oamenii treceau indiferent pe lângă drama celor doi căței adorabili!

Pentru doi căței din Brownsville, Texas, parcarea unui restaurant a devenit noua lor casă. După ce au reușit să supraviețuiască o bună perioadă de timp din mila trecătorilor și a celor care care lucrează în restaurant, viața lor avea să se schimbe în momentul în care o tânără a decis să le împărtășească povestea în mediul online.

„Eram lângă drum, când l-am văzut pe unul dintre câini şi mi-am spus: ‘Of, Doamne! Acest câine nu are casă’”, povesteşte Destiny. „Plângeam şi oftam. Am sunat-o pe mama mea şi i-am spus: ‘Mamă, trebuie să-l iau acasă pe acest câine’. În acel moment nu ştiam că există doi câini.”

Căței

Jessica Marin, mama lui Destiny, este o femeie care a salvat mulţi câini de pe străzile din sudul statului Texas.

„Am vorbit cu un angajat care a spus că patrupezii sunt aici de mult timp”, povesteşte Jessica.

Ei a închiriat o maşină şi a condus ore întregi din Houston de unde locuieşte, până în sudul Texasului, pentru a-i salva.

„Ştiam doar că vor fi bine”, a spus ea.

„Am fost atât de încântată să-i văd! Au fost atât de drăguţi”, a spus Teran. „Câinii îşi doreau cu disperare puţină dragoste. Au fost atât de prietenoşi. Nu le era teamă de noi. Erau atât de încântaţi. Nu aveau idee ce se întâmplă, dar erau extrem de fericiţi.”

Se estimează că cei doi câini, ambele femele, au aproximativ un an. Teran le-a numit Patty şi Pepper, iar acum se pot bucura de o nouă viață.

Căței
Căței