Sari la conținut
Home » După 12 ani petrecuți în condiții greu de descris, un cățel primește o nouă șansă la viață!

După 12 ani petrecuți în condiții greu de descris, un cățel primește o nouă șansă la viață!

  • de
cățel

După 12 ani petrecuți în condiții greu de descris, un cățel primește o nouă șansă la viață!

Totul părea pierdut pentru un cățel ignorat de oamenii nepăsători!

Viața unui biet câine bătrân s-a dovedit a fi extrem de complicată, asta după ce a avut ghinionul să aibă parte de un stăpân indiferent, lipsit de orice urmă de atenție față de soarta lui.

Totul avea însă să se schimbe într-o zi, în momentul în care un grup de voluntari l-au observat și au decis să îl salveze. Se pare că acesta avea 12 ani, iar bolile apărute în lipsa unui tratament adecvat îi puneau viața în pericol a bietului animal de companie.

„Niciun animal nu are dreptul să sufere sau să fie ignorat. Ce trist că în societatea noastră continuăm să ignorăm astfel de cazuri!” – au scris cei de la Paws 4 Hope. „Nu ne luptăm doar cu animalele de pe stradă, ci şi cu proprietari iresponsabili şi lipsiţi de sentimente.”

Când echipa de salvare a sosit pentru a-i scoate lanţul şi a-l elibera, el şi-a exprimat recunoştinţa dând din coadă, plin de fericire şi uşurare.

A primit numele Roger, iar următorul pas a fost oprirea la un medic veterinar, pentru a putea observa exact ceea ce se întâmplă cu sănătatea lui.

A primit atenția de care avea nevoie, asta înainte de a fi transferat într-un cămin temporar. Urmează o perioadă în care va trebui să urmeze un tratament prescris de către medicul veterinar, iar ulterior, o familie iubitoare își va arăta interesul de adopție.

cățel
cățel