Sari la conținut
Home » Pitbullul care vrea să fie machiat. Cățelușa Nilla nu își începe ziua fără rimel și fond de ten

Pitbullul care vrea să fie machiat. Cățelușa Nilla nu își începe ziua fără rimel și fond de ten

Câinii periculoși trebuie să aibă asigurare sursă foto: Azanimals

Nilla este cunoscută deja de toți vecinii din cartier drept “pitbullul care vrea să fie machiat”. Cățelușa salvată la nouă luni a devenit o celebritate locală, iar acum este o răsfățată.

Povestea cu “pitbullul care vrea să fie machiat” a început din senin. Mai precis, într-o zi când Cierra Cezar se pregătea să iasă în oraș. Femeia urma să aplice rimelul când a apărut Nilla, cățelușa sa pitbull.

„Nu m-a lăsat deloc în pace în legătură cu rimelul”, a declarat Cierra Cezar într-un interviu video. „Stătea acolo, și plângea, plângea… cerând să o machiez”, a explicat stăpâna.

Așa că Cezar a cedat și s-a prefăcut că aplică rimel pe genele cățelușei. Apoi, bineînțeles, a avut nevoie de fond de ten, corector, ruj și un spray de fixare…

„Este cu siguranță o fată foarte cochetă”, a concluzionat stăpâna cățelușei excentrice.

Să se machieze însă este doar unul dintre modurile în care Nilla preferă să se îngrijească de înfățișarea sa. Atunci când nu este aranjată cu rimel și ruj, se răsfață cu o zi la spa.

Nu oricare însă ci la spa cu nămol. Unde se tăvălește în toată legea. Nu degeaba stăpâna sa spune că Nilla are două fețe. „Este partea de prințesă, dar și monstrul de noroi”, explică Cezar.

Salvată dintr-o iesle

Un pitbull drăgălaș care privește înapoi

Deși acum duce o viață de lux, Nilla nu a fost întotdeauna tratată ca o prințesă. Cezar a adoptat cățelușa când aceasta avea doar 9 săptămâni și trăia în condiții proaste.

„Nilla era într-o stare foarte proastă când am luat-o. Avea purici, viermi și locuia într-un șopron cu mama ei și alți colegii de iesle. Am dus-o de urgență la cabinet la prima oră a doua zi. Iar veterinarul nostru a spus că a fost un lucru bun că am luat-o. Nici acum celor de la cabinet nu le vine să creadă cât de mare și sănătoasă este acum”, a explicat mândră stăpâna sa.

Cum a ajuns să fie “pitbullul care vrea să fie machiat”

Nu a durat mult timp pentru ca Nilla să realizeze că viața ei s-a schimbat în bine.
„A fost nevoie doar de câteva zile pentru ca ea să se obișnuiască cu mine și să înceapă să se simtă mai bine. De atunci, a fost o explozie de energie”, a declarat a Cezar, citată de thedodo.com.

Stăpâna sa susține însă că Nilla are în continuare cea mai sfioasă personalitate. Dar că și este o răsfățată. Și, ce-i drept, cîinele are o groază de jucării, primește zilnic dulciuri, plimbări cu mașina și… ședințe de machiaj!

„Este important să răsfățăm câinii salvați pentru că toți câinii merită dragoste și o a doua șansă!” a concluzionat Cierra Cezar. Nu înainte de a sublina încă o dată că vedetei cartierului îi place să plonejeze în noroi la fel de mult pe cât să fie machiată.