Sari la conținut
Home » Faceți cunoștință cu Dax, un câine de salvare care duce antrenamentul la oliță la un alt nivel

Faceți cunoștință cu Dax, un câine de salvare care duce antrenamentul la oliță la un alt nivel

sursă foto: Dailystar.co.uk

Un câine a dat curs unor porții zdravene de râs după ce clienții unui bar l-au surprins în timp ce folosea toaletele pub-ului ca un bărbat în toată regula. Pe numele său Dex, câinele stătea cu mândrie în picioare la un pisoar pentru a face treaba mică, cum puteți observa și în poza de mai jos.

Dax, cățelul care-și face nevoile ca oamenii
Dax, cățelul care-și face nevoile ca oamenii; foto: DailyStar

Dax este un câine de salvare duce dresaju la oliță la un nou nivel, lăsându-i cu gura căscată pe toți clienții barului cu gura căscată.

Dax este un câine de salvare și are și el nevoie de intimitate

Un tip a fost uimit să îl vadă stând în picioare pe picioarele din spate în toaleta unui bar din Manchester. Momentul hilar în care câinele s-a ridicat în picioare și a folosit urinarul din baia bărbaților a fost surprins pe cameră.

Câinele de salvare, în vârstă de cinci ani, de rasă încrucișată cu mastiff, locuiește cu stăpâna sa, Danielle Duce, și cu familia ei, la The Plough, dar aceasta neagă că l-a învățat vreodată cum să folosească un pisoar. Danielle, în vârstă de 46 de ani, a declarat pentru Manchester Evening News:

„Clienții de la The Plough mi-au spus că a mai făcut acest lucru înainte, dar în mod normal ridică piciorul. Din fericire, de data aceasta, clientul s-a gândit să îl fotografieze. Reacția lui și a întregului pub a fost de uimire și ilaritate totală.

Celălalt câine al meu, Izzy, beagle-ul, este o femelă, dar și ea face pipi pe grilaje. Nu am dresat niciodată niciunul dintre ei să facă acest lucru, așa că numai Dumnezeu știe cum au învățat asta.”

Dax este și un hoțoman pe deasupra

Și în afară de faptul că folosește pisoarul ca o ființă umană, Danielle a spus că puiul Dax este „un astfel de personaj” și că mâncarea trebuie să fie „la cel puțin doi metri de podea” pentru a nu o mai lua de la clienți.

„Sincer, este un astfel de personaj. Sunt atât de multe povești despre el în pub, încât oamenii vor vorbi despre el ani de zile după ce vom pleca. Fură mâncarea tuturor aici, atât de pe furiș, încât nu este adevărat. Obișnuiții știu acum că mâncarea trebuie să fie la cel puțin doi metri de podea dacă nu vrei să o pierzi. A deschis chiar și genți cu fermoar pentru a fura cheeseburgeri”, a adăugat proprietara lui Dax.

foto: dailymail
Dax, surprins in timp ce-și face nevoile; foto: dailymail

După ce a distribuit întâmplarea haioasă pe Facebook a pub-ului, Danielle, proprietarea câinelui a scris: „Pentru oricare dintre domnii noștri pariori care se luptă cu elementele de bază ale antrenamentului la toaletă….. iată o demonstrație rapidă de la Dax al nostru!

„Inutil să mai spun că pariorul care a făcut fotografiile a fost puțin surprins când câinele a făcut pipi lângă el, dar după doi ani în acest pub, nimic nu mă mai surprinde”, potrivit Dailystar.