Sari la conținut
Home » Videoclip emoționant cu bucuria unor câini Beagle atunci când simt ce înseamnă libertatea!

Videoclip emoționant cu bucuria unor câini Beagle atunci când simt ce înseamnă libertatea!

  • de
Câini Beagle

Videoclip emoționant cu bucuria unor câini Beagle atunci când simt ce înseamnă libertatea! займ через контакт без проверки ки

Ei au stat închiși toată viața!

Acţiunea de salvare a peste 70 câini din rasa Beagle, care şi-au petrecut întreaga viaţă într-un laborator spaniol de cercetare, a emoționat pe toată lumea. Cei care au decis să facă acest gest au fost voluntarii organizaţiei pentru protecţia animalelor “ARME”. Nu doar că nu au avut un mediu prielnic pentru a duce o viață cât de cât decentă, însă câinii au fost nevoiți să trăiască fără parte de atenția oamenilor.

Potrivit thedodo.com, toată viața lor, patrupezii au stat închiși în cuști de metal, fiind condamnați la o moarte sigură.

câini Beagle eliberați
câini Beagle eliberați

Câinii nu au ieşit niciodată în aer liber să se joace sau să fie scoși la o plimbare.

patruped liber
patruped liber

Dintr-un total de 72 de câini salvaţi şi duşi în centrele de plasament, la scurt timp, 32 dintre aceştia fuseseră deja adoptaţi pe tot cuprinsul Europei.

Aceşti patrupezi nu au cunoscut nimic altceva decât cușca de metal în care au fost condamnaţi să trăiască. Nu au avut parte de o familie iubitoare, iar atenția pe care ar fi trebuit să o primească de la o familie, a lipsit pe deplin.