Sari la conținut
Home » VIDEO! A venit rândul cailor să ne impresioneze cu afecțiunea lor. Relația incredibilă dintre un bebeluș si prietenul lui uriaș

VIDEO! A venit rândul cailor să ne impresioneze cu afecțiunea lor. Relația incredibilă dintre un bebeluș si prietenul lui uriaș

sursă foto: lovetoknowpets.com

Caii sunt niște creaturi uimitoare. Sunt considerați printre cele mai inteligente animale de pe pământ, își recunosc stăpânii și își arată afecțiunea față de aceștia, rezolvă probleme, iar anumite rase de cai sunt extrem de blânde. Țineți cont doar de superbul cal alb din următorul clip. 

Un utiilizator al platformei TikTok a împărtășit următorul videoclip cu acest gigant blând care este atât de atent și curios față de o altă creatură vie. Este pur și simplu mai mult decât drăguț.

@sophgarside Gentle giant❤️ (someone reported the last one)😭 #horsebabysitter #horsesoftiktok #gentlegiant #horsebaby #softgiant ♬ original sound – SophieG🫶🏼

 

Caii concurează pentru postul de cel mai bun prieten al omului

Așa cum era de așteptat, comentariile internauților n-au întârziat să apară, era și imposbil de altfel, având în vedere cât de emoționant este momentul și cât de drăguți sunt protagoniștii. ”Este pur și simplu prea drag”comentează un utilizator Tik Tok.

„Nu știu ce curs de biologie au urmat toți ceilalți, dar pot vedea clar că nu este un bebeluș. este clar mânzul calului. Atât de drăguț!” adaugă un altul. Abia așteptăm să îi vedem pe acești doi crescând împreună. Acest copil dulce are un prieten pe viață.

Caii sunt niște creaturi uimitoare, își recunosc stăpânii și își arată afecțiunea față de aceștia, rezolvă probleme, iar anumite rase de cai sunt extrem de blânde. Abia așteptăm să îi vedem pe acești doi crescând împreună. Acest copil dulce are un prieten pe viață.

Modul inedit prin care se împrietenesc caii

Credeați că asta este tot. Ei bine, nu! Să-ți faci prieteni nu este întotdeauna cel mai ușor lucru de făcut. A fost simplu când eram copii. Pur și simplu începeai să te joci împreună cu aceeași jucărie și apoi bum, instantaneu prieteni buni. Dar acest lucru s-a schimbat pe măsură ce am crescut și se pare că este cazul și pentru cai. 

Prietenul blajin al unui alt utilizator TikTok încearcă din răsputeri să se împrietenească cu ceilalți cai, dar modul în care face acest lucru s-ar putea să nu fie cel mai bun. Deși, ne face să ne prăpădim de râs! Nu e de mirare că acest videoclip are deja peste 1,1 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la postare.

Am fi prietenul lui într-o clipă. De fapt, credem că putem spune că toți cei de la TikTok ar fi prietenii acestui cal. Chiar dacă ceilalți cai nu vor să-i fie prieteni, sperăm că știe că gestul său este totuși atât de drăguț. Încearcă doar să le ofere tuturor dragostea lui! Și este pierderea celorlalți cai dacă nu vor să se împrietenească cu acest gigant blând! 

@nrps.prince He tries so hard to make friends only the others think he’s weird with his tongue🥹😂 #paard #horse #pferd #horsesoftiktok #sillyhorse #silly #crazyhorse #animal #cuteanimals #cute #funny #nrps #buckskin #buckskinhorse #valk #braindamaged ♬ New Home – Austin Farwell

Singurul lucru mai bun decât acest videoclip sunt toate comentariile. LOL! „Exact așa încerc să-mi fac prieteni. Până acum nu prea bine”,  ”HA! Am spune că nu merge mai bine pentru acest cal, din păcate. „AM ȘTIUT că așa îți faci prieteni!!!!!”. Toată lumea mi-a spus că sunt ciudată”. Nu ciudată, ci doar unică!”, clipurile video sunt disponibile pe site-ul pethelpful.com.

Etichete: