Sari la conținut
Home » Tatum „câinele vorbitor”: Superstarul de pe TikTok

Tatum „câinele vorbitor”: Superstarul de pe TikTok

câine cu limba scoasă afara sursă foto: animaledecompanie.ro

Tatum „câinele vorbitor”. Este un comediant înnăscut. Un companion iubitor. Și un împătimit al nuggeturilor de pui. El este nimeni altul decât Tatum, celebrul „câine vorbitor” de pe TikTok.

Tatum, în vârstă de 9 ani, își trăiește cea mai frumoasă viață alături de stăpânii săi Charles și Nicole Lever în Bangor, Maine. Rasa lui rămâne un mister. Dar se mândrește cu ochi căprui expresivi, un zâmbet larg și urechi încântător de flexibile. Tatum este însă, fără îndoială, cel mai cunoscut pentru vocea sa.

„În acest moment, este greu de imaginat o perioadă în care Tatum nu a vorbit”, spune Charles. „Vocea lui a ajutat de fapt la crearea personalității sale. Este amuzant și spiritual. Cu un amestec de sarcasm și un pic de obrăznicie. El vede lumea prin ochii unui adevărat băiat de 9 ani”.

Până în prezent, Tatum (@hi.this.is.tatum) a adunat pe rețelele de socializare:

– peste 3,6 milioane de urmăritori pe TikTok,

– 528.000 pe Instagram

– 175.000 pe Facebook.

Vedeta are chiar și propriile produse comerciale. O poveste de succes, care a început într-un adăpost de câini.

Tatum „câinele vorbitor”: Adoptarea lui Tatum

Tatum "câinele vorbitor": Un câine care privește în gol
Tatum „câinele vorbitor”: Un câine care privește în gol și e gata de joacă

La începutul anului 2016, Nicole a decis că era timpul să înceapă să caute un câine pe care să îl adauge familiei lor. Charles a fost reticent, crezând că ar fi dificil să trăiască într-un apartament și prefera să aștepte până când vor cumpăra o casă.

Până la urmă au fost de acord să adopte un câine dintr-un adăpost..

Nicole a dat peste Tatum prin intermediul The Pixel Fund, o organizație non-profit de salvare a animalelor de companie.

„Nicole s-a îndrăgostit rapid de fotografia lui Tatum de pe site-ul lor. A fost instantaneu. Iar când mi-a trimis-o, a spus: <Acesta este câinele meu>”, spune Charles.

Cei doi l-au adus pe Tatum acasă în aprilie 2016.

Faima pe TikTok

Vocea caracteristică a lui Tatum – creație a lui Charles – a devenit cunoscută prin intermediul videoclipurilor Snapchat în care el și Charles glumeau. Familia și prietenii au sugerat să posteze conversațiile lui Tatum cu stăpânii săi pe platformele mai mari de socializare.

Charles s-a gândit că videoclipurile ar putea merge bine, după ce a văzut alte conturi de câini devenind populare. „Mi-a luat ceva timp să prin curaj. Pentru că există întotdeauna șansa ca ceea ce pui acolo să nu fie primit bine „, spune Charles.

Primul videoclip care a devenit viral nu a fost deloc un „Tatum Talk”, spune Charles. Acesta îl înfățișa pe Tatum sărind în sus și în jos în ritmul său.

O pagină Instagram legată de câini, cu un număr masiv de urmăritori, a luat videoclipul de pe pagina lui Tatum și l-a postat. „Ei sunt cei care au adăugat legenda: ‘Acesta este Tatum’. Acesta este el la prima sa plimbare după ce a fost salvat’. Ceea ce nu este deloc adevărat”, spune Charles. „Videoclipul respectiv încă apare peste tot cu acea legendă”.

Charles și Nicole și-au dat seama că contul lui Tatum a explodat după ce a fost postat acel videoclip. Au primit e-mailuri în aceeași zi de la LADBible și The Dodo care doreau să îl prezinte.

Contul a continuat să crească, dar lansarea la TikTok la sfârșitul anului 2019 a fost adevăratul catalizator, spune Charles. Videoclipurile sale – conversații cu stăpânii săi sau chiar cântece – primesc zeci de mii de vizualizări. Cele deosebit de populare adună milioane.

Faptul că Tatum a ajuns la statutul de „faimos pe TikTok” a dus la realizarea propriei sale cărți, Tatum Comes Home. Care este disponibilă în prezent pentru precomandă și care va fi lansată pe 24 octombrie 2023.

Tatum „câinele vorbitor”: Lumina vieții noastre

Tatum a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume fiind adorabil și caraghios și făcând oamenii să râdă.

Charles spune că Tatum acasă este „cel mai răsfățat, leneș și hrănit câine imaginabil”.

„Este lumina vieții noastre și ne uităm la el zi de zi, întrebându-ne cum am fost atât de binecuvântați să fim familia lui”, spune el.

Printre îndeletnicirile sale preferate se numără cerșitul de mâncare și culcatul. Și pentru că are sensibilitate la atașament, nu este relaxat decât dacă stăpânii lui stau chiar lângă el.

„Nu îl veți vedea niciodată dormind la mai mult de 1,5 metri de noi; paturile pentru câini din jurul casei sunt o necesitate”, spune Charles.

O dată pe zi, Tatum are  o explozie de energie și se oacă cu jucăriile. Dar durează aproximativ trei minute. În afară de lenevire, Tatum este cel mai încântat de plimbările cu mașina și de statul la soare, conform thesprucepets.com.