Sari la conținut
Home » Pisica care a devenit un mare influencer de fitness. Celebritatea de pe TikTok

Pisica care a devenit un mare influencer de fitness. Celebritatea de pe TikTok

sursă foto:nootspet

Mare influencer de fitness. Internetul este plin de feline celebre, dar pisica Smudge e vestită pentru că… se plimbă foarte încet. Și chiar și așa, este mare influencer de fitness felin.

Smudge are 18 ani, dar este exemplul viu care demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a face o schimbare a stilului de viață.

Mare influencer de fitness felin

”Mama”, englezoaica Kaia Bint Savage, i-a făcut felinei un cont pe TikTok. Numit „smudgeandfriends”. Contul are în prezent 8,4 milioane de aprecieri și peste 88.000 de urmăritori. Căci, Smudge e un talent.

Savage și partenerul ei, Matt O’Farrell, care locuiesc în Anglia, au adoptat -o pe Smudge în urmă cu trei ani. „Nu am vrut să las această pisică să ajungă la vreun adăpost. Nu merita, chiar dacă este o doamnă bătrână și morocănoasă”, spune Savage.

În momentul în care au adoptat-o, Smudge cântărea 23 de kilograme! Aproape dublu față de greutatea ideală pentru pisicile femele British shorthair. Adică undeva între 9 și 15 kilograme.

Cum au început exercițiile

O pisică care se joacă
O pisică neagră care stă și se joacă

Savage și O’Farrell au dus-o pe Smudge la veterinar, care le-a recomandat să o mențină pe Smudge activă. Era vital pentru a preveni rigiditatea articulațiilor și pentru a mai pierde din greutate.

Savage a început să o care pe Smudge până la capătul grădinii și să o așeze, apoi, jos. Asta obliga pisica dolofană să se întoarcă în casă.

Savage a distribuit un videoclip accelerat al adorabilei dănțuiri a lui Smudge pe contul ei TikTok. Acolo posta frecvent despre animalele sale de companie.

Videoclipul a obținut 1,8 milioane de vizualizări aproape instantaneu.

Și așa s-a născut „plimbarea lui Smudge”.

Mii de faniau început să urmărească plimbările zilnice ale lui Smudge. În timp ce unii nu s-au putut abține să nu râdă de pisică, alții o încurajează puternic în comentarii.

„Poți s-o faci! Cu toții te iubim Smudge!!!”, a scris un utilizator TikTok.

Pe lângă mesajele de susținere, Savage a fost surprinsă să constate că mulți au considerat-o pe Smudge o sursă de inspirație, potrivit today.

„Mesajele cele mai drăguțe sunt cele de la oameni care o încurajează să rămână activă”, spune Savage. ” Nu am vrut să merg să înot astăzi. Dar m-am gândit că dacă Smudge poate face exercițiile ei zilnice, pot și eu”, a fost un alt mesaj considerat superb de ”mama” lui Smudge.