Sari la conținut
Home » Regi, politicieni și vedete de la Hollywood! Toți au avut o slăbiciune pentru animalele de companie. Oameni celebri și prietenii lor cu blană

Regi, politicieni și vedete de la Hollywood! Toți au avut o slăbiciune pentru animalele de companie. Oameni celebri și prietenii lor cu blană

sursă foto:animalfair.com

Oameni celebri de-a lungul istoriei au avut animale de companie, de la vedete de cinema la regi și politicieni. Dragostea și devotamentul lor față de acești „copii de blană” cu patru picioare face ca celebritățile să pară un pic mai mult ca noi toți. Iată o mică mostră de-a lungul istoriei a persoanelor celebre și a creaturilor lor iubite. 

Regina Elisabeta a II-a, Adolf Hitler, Freddie Mercury, Michael Jackson, toți au avut o slăbiciune pentru animalele de companie. Să nu mai pierdem timpul și să începem.

Regina Elisabeta a II-a și câinii din rasa Corgi

Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a ;sursă foto: europenet.com
Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a ;sursă foto: europenet.com

Monarhul britanic a fost toată viața un fan al câinilor. În multe fotografii, ea pare să se plimbe într-o mare de Corgis. Ea a deținut peste 30 de câini din rasa Corgi de-a lungul vieții și domniei sale. În timp ce unii au fost blânzi, alții au fost cunoscuți pentru că au mușcat membrii casei, inclusiv pe regina însăși!

Regina Elisabeta a II-a iubea câinii Corgi sursă foto: europenet.com
Regina Elisabeta a II-a iubea câinii Corgi; sursă foto: europenet.com

George Clooney

Vedeta  ”marelui ecran” a deținut mai multe animale de companie de-a lungul vieții sale, dar unul dintre cele mai notabile a fost porcul său de companie cu burtă, Max.  Se spune că Max cântărea 136 kg și a murit la vârsta de 18 ani, în 2006.

George Clooney sursă foto: europenet.com
George Clooney sursă foto: europetnet.com

Adolf Hitler a avut un ciobănesc german

În ciuda faptului că a terorizat Europa timp de mulți ani și a provocat genociduri, Hitler a avut, în mod surprinzător, o slăbiciune pentru animale. El a fost fotografiat în numeroase ocazii cu câinele său ciobănesc german, Blondi. Aceasta dormea în dormitorul Führerului, iar soția lui Hitler, Eva Braun, avea doi Scottish Terrier pe nume Stasi și Negus.

Frida Kahlo

Celebrele sprâncene păroase ale artistei nu erau singura ei posesiune păroasă. Kahlo și soțul ei, Diego Rivera, erau iubitori de animale, deținând un cerb de companie, maimuțe, păsări exotice și câini.

Frida Kahlo și pisicile ei; sursă foto: europetnet.com
Frida Kahlo și pisicile ei; sursă foto: europetnet.com

Justin Bieber

În ultimii ani, popularul cântăreț a avut mai multe probleme cu legea. În 2013, maimuța sa de companie Capuchin, Mally, a fost confiscată la sosirea în Germania. Din cauza lipsei documentelor de import corespunzătoare, Bieber a fost amendat, iar Mally a fost relocată într-un parc natural german, potrivit europetnet.com.

Michael Jackson și cimpanzeul său Bubbles

Regele muzicii pop iubea atât de mult animalele, încât a construit o fermă, Neverland, pentru ele. Cimpanzeul său Bubbles a fost cel mai cunoscut, deoarece l-a însoțit pe cântăreț în turneele sale prin toată lumea. După moartea lui Jackson, Bubbles își trăiește viața într-un sanctuar pentru animale sălbatice din Florida.

Regele muzicii pop Michael Jackson; sursă foto: europenet.com
Regele muzicii pop Michael Jackson; sursă foto: europenet.com

Paris Hilton și câinele ei Chihuahua

Vedeta americană a făcut rasa Chihuahua tot mai populară după ce a fost fotografiată cu cățelușul ei ascuns în geanta de mână. Micuțul cățeluș, pe nume Peter Pan, este adesea purtat prin aeroporturi îmbrăcat la fel ca mama sa, în timp ce călătorește în lux.

Paris Hilton și animalul ei de companie; sursă foto: europetnet.com
Paris Hilton și animalul ei de companie; sursă foto: europetnet.com

Freddie Mercury

Nu era niciun secret că solistul trupei Queen era o „doamnă cu pisici” notorie. Se știa că suna acasă în timpul turneelor doar pentru a vorbi cu pisicile la telefon. A avut 6 pisici la un moment dat și chiar și-a făcut portrete ale companionilor săi felini.

Morgan Freeman și slăbiciunea lui pentru cai

Celebrul actor american are o slăbiciune pentru cai și deține mai mulți. El a înființat o bursă de studii la Mississippi State University College of Veterinary Medicine, care oferă multor studenți aparținând minorităților posibilitatea de a deveni medici veterinari.

Morgan Freeman; sursă foto: europetnet.com
Morgan Freeman; sursă foto: europetnet.com