Sari la conținut
Home » Obiecte bizare extrase de medicul veterinar din stomacul câinilor. Soluții pentru a împiedica animalul de companie să îngurgiteze corpuri străine

Obiecte bizare extrase de medicul veterinar din stomacul câinilor. Soluții pentru a împiedica animalul de companie să îngurgiteze corpuri străine

sănătatea animalului de companie

Dacă aveți nevoie de un memento pentru a vă curăța tejghelele de orice, și mă refer la orice, câinele dumneavoastră curios ar putea mânca, acesta este. Pentru că prietenii noștrii cu patru picioare nu au limite.

Luna trecută, spitalul veterinar din California a postat un trio de TikToks în care își întreba personalul veterinar despre 1) cele mai ciudate lucruri pe care le-au extras din burțile câinilor și 2) cele mai ciudate lucruri pe care le-au mâncat propriii căței.

@apccvet Okay tell us the craziest things your pet ate!!! 👇👇👇 #apccvet #animalcare #animalhospital #veterinarian #vettechs #petcare #dogs ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Obiecte bizare extrase de medicul veterinar

Această listă este amuzantă dar și înspăimântătoare? Adică, este uimitor că medicul veterinar poate scoate toate aceste lucruri, dar unele dintre aceste obiecte sunt la limita imaginației.

Patru mingi de tenis deodată; Un dop de ureche; O păpușă de deget care a apărut la radiografie; Bandă de instalator
Chiloți roz, cu sclipici; Sâmburi de piersici; O întreagă sticlă de lipici care s-a expandat în stomacul câinelui; O cupă menstruală
O cizmă întreagă (aceasta era de fapt în stomacul unei pisici); Scutece; Săpun; Un cârlig de pește de 2,5, Calmar și cârligul de pește aferent
Cinci tampoane.

Lista a fsot completată de Jenna Stregowski, RVT care a descoperit : monede, baterii, piulițe și șuruburi, argintărie și chiar o grămadă de nisip.”Deoarece câinii explorează în primul rând lumea cu nasul și gura, uneori înghit lucruri care nu au sens pentru noi, oamenii”, spune Stregowski.

Iar autorii nu sunt doar o colecție de labrador retriever înfometați. Sunt și boxeri, West Highland terrier (mâncătorii de nisip) și Maltipoo.
Așadar, cum vă puteți împiedica câinele să mănânce ceva care pune în pericol atât bunăstarea lui, cât și portofelul dumneavoastră? Avem câteva măsuri pe care le puteți lua.

Măsuri pe care le puteți lua pentru a împiedica animalul de companie să ingurgiteze obiecte străine

În primul rând: Puneți totul deoparte. Eliberați contoarele; închideți ușa de la spălătorie; asigurați capacele de la coșurile de gunoi și coșurile de rufe. Dacă  animalul de companie are pica (nevoia de a mânca lucruri neobișnuite), care provine adesea din probleme fizice sau de comportament, veți dori să-i limitați oportunitățile.

În al doilea rând: Dați-i altceva de făcut. Stregowski spune că pica este „adesea cauzată de plictiseală, stres sau anxietate”, așa că aici veți dori să-i distrageți atenția. Asta înseamnă să îi oferiți jucării cu care să se joace sau puzzle-uri pe care să le rezolve.

În al treilea rând: Obosește-i! Dacă sunteți îngrijorat de faptul că vă lăsați câinele nesupravegheat, faceți niște exerciții bune înainte de a pleca. Este mult mai greu să mănânci obiecte de uz casnic atunci când ești epuizat și vrei doar să tragi un pui de somn. În plus, exercițiile fizice pot fi o modalitate de a petrece și mai mult timp de calitate împreună.

Patru: Bucurați-vă de posesiuni intacte și de un câine sănătos. Câinele tău a mâncat ceva incredibil de ciudat care nu a fost inclus în această listă? Ne puteți spune și nouă în secțiunea comentarii.