Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un patruped loial! El nu încetează să își îmbrățișeze stăpânul rănit

Imagini emoționante cu un patruped loial! El nu încetează să își îmbrățișeze stăpânul rănit

  • de

Imagini emoționante cu un patruped loial! El nu încetează să își îmbrățișeze stăpânul rănit.

Iubirea unui cățel a impresionat pe toată lumea!

Încă de mici, câinii încep să-şi construiască o relaţie specială cu proprietarii lor, iar aceasta este o prietenie care durează toată viaţa.

Potrivit thedodo.com, așa este şi cazul lui Tony, un câine adorabil din Argentina, care a stabilit o prietenie de nezdruncinat cu Jesus Hueche, proprietarul său.

În timp ce curăţa un copac de crengile uscate, bărbatul a alunecat şi a căzut de la aproximativ 6 metri, iar la final a rămas nemişcat pe trotuarul dur şi rece. În cădere, Hueche s-a lovit puternic la cap, pierzându-şi cunoştinţa.

Tony nu şi-a părăsit proprietarul decât atunci când au sosit paramedicii. Chiar şi în timp ce Hueche primea îngrijiri, Tony era încă acolo, îmbrăţişându-l şi nedezlipindu-se nicio secundă.

Nu a trecut mult până când Hueche să-şi recapete cunoştinţa.

Imagini emoționante cu un patruped loial

Leziunile argentinianului au fost minore şi a fost externat rapid din spital pentru a se întoarce acasă la prietenul său cu patru picioare!

„Într-o zi l-am văzut pe Tony pe stradă şi l-am adoptat. I-am oferit dragoste, mâncare şi de atunci el face parte din familia noastră”, povesteşte Hueche. „Este ca un fiu pentru mine”, a mai adăugat el.