Sari la conținut
Home » Gestul impresionat al unui copil pentru câinele său bolnav!

Gestul impresionat al unui copil pentru câinele său bolnav!

  • de
câinele

Gestul impresionat al unui copil pentru câinele său bolnav!

Totul a început în momentul în care copilul nu s-a putut despărți de câinele aflat într-un adăpost pentru animale!

Povestea următoare a avut loc în Argentina, acolo unde Mauco, un copil cu suflet mare, a decis să renunțe la bunul său cel mai de preț în favoarea sănătății câinelui său favorit.

copil alături de cățel
copil alături de cățel

Copilul locuiește în orașul Mendoza, iar într-o zi a observat un câine aflat într-un centru pentru animale, după o viață îndelungată petrecută pe străzi. A decis să-l adopte, l-a luat acasă şi l-a numit Rocko.

Din păcate patrupedul avea un picior rupt şi sănătatea lui se agrava pe zi ce trece, iar singura soluție era intervenția chirurgicală, care depășea cu mult bugetul familiei. patruped

Fără să-şi piardă cumpătul, Mauco a avut o idee care, dacă ar fi avut succes, i-ar fi permis să aibă bani pentru a-şi trata câinele: a decis să-şi vândă mult iubitul skateboard printr-o postare pe Facebook, punându-şi toată încrederea în oamenii care o vor citi; acestea sunt cuvintele sale:

„Bună, eu sunt Mauco, fiul Laurei. Mama mi-a împrumutat profilul ei pentru că eu nu am unul. Priviţi-l pe acest căţeluş pe care l-am găsit pe stradă, este bolnav şi are piciorul rupt. L-am hrănit şi l-am îmbăiat, dar are nevoie de medicamente. Îl duc la veterinar cu ajutorul skateboard-ului meu. Dacă cineva este interesat să-mi cumpere skateboard-ul, îşi poate lăsa numărul aici, îi va suna mama. Mulţumesc, Mauco”.

Deşi skateboardul era jucăria lui preferată, Mauco nu a avut nicio problemă să-l scoată la vânzare pentru a salva viaţa dragului său Rocko.

câinele bolnav
câinele bolnav

Toată ideea a fost una de succes, o femeie cu suflet mare fiind impresionată de postarea băiatului, luând decizia să îi plătească integral toate cheltuielile.