Sari la conținut
Home » Povestea unei femei care nu a vrut să își abandoneze câinii! Ea a ajuns să trăiască în mașină

Povestea unei femei care nu a vrut să își abandoneze câinii! Ea a ajuns să trăiască în mașină

  • de

Povestea unei femei care nu a vrut să își abandoneze câinii! Ea a ajuns să trăiască în mașină.

Dragostea pentru animale a făcut-o pe femeie să meargă până la capăt!

Pentru Hillary Barrows, o femeie în vârstă de 57 de ani, dorința de a preda limba engleză în mai multe școli din Europa, a pus-o într-o situație dificilă. Posesoare a doi căței, Robbie și Cleo, ea a revenit în Marea Britanie, ceea ce a provocat o adevărată dramă.

Potrivit thedodo.com, la întoarcerea în ţara de origine, Hillary nu a reuşit să găsească un post vacant. În scurt timp a rămas fără bani, iar guvernul i-a oferit o casă în care să locuiască. Dar locuinţele guvernamentale nu acceptă prezenţa animalelor de companie, profesoara fiind constrânsă să scape de Robbie şi Cleo. Câinii au fost examinaţi de agenţii RSPCA, fiind declaraţi sănătoşi.

Fiindcă nu a vrut să renunțe la cei doi câini, ea a luat decizia să se mute în parcarea supermarketului Asda, din Kent, Marea Britanie, trăind practic în mașina personală.

În acest moment, Hillary primeşte ajutor din partea Armatei Salvării şi a angajaţilor supermarketului, care se asigură că nu duce lipsă de hrană.

Lipsa unei adrese de locuit stabilă, motivul pentru care nu și-a găsit loc de muncă!

Companiile spun că nu pot angaja pe cineva care nu are o adresă fixă, ceea ce i-a agravat destul de mult situația.

Ziarul britanic Daily Mail a publicat povestea lui Hillary şi a fost deschis un cont pentru donaţii care să o ajute pe Hillary să-şi înceapă din nou viaţa alături de câinii ei. S-au strâns peste 9.000 de lire sterline, din cele 15.000 necesare.

Povestea unei femei