Sari la conținut
Home » Povestea emoționantă a unor căței care își caută o familie! Fratele are grijă de surioara lui surdă și aproape oarbă

Povestea emoționantă a unor căței care își caută o familie! Fratele are grijă de surioara lui surdă și aproape oarbă

Povestea emoționantă a unor căței care își caută o familie! Fratele are grijă de surioara lui surdă și aproape oarbă.

Relația specială între un frate și sora lui mai mică și bolnavă!

Povestea următoare îi are în centrul atenției pe doi căței, o cățelușă pe nume Star, și fratele ei mai pe nume Denver. Acesta din urmă o ajută în fiecare clipă, arătându-i tot sprijinul şi curajul de care are nevoie. Numai datorită lui Denver, Star reuşeşte să ducă o viaţă asemănătoare oricărui alt patruped.

Potrivit thedoodo.com, în vârstă de trei luni, ei au ajuns la adăpostul Helen Woodward Animal Center după o viață complicată, care i-a marcat pentru totdeauna. Au fost găsiți abandonați într-o zonă rurală din Louisiana, SUA. Cuplul a avut grijă de căţeluşi până când şi-au recuperat puterile, după care i-au încredinţat unui adăpost.

Odată ajunşi în siguranţă la adăpostul HWAC din San Diego (SUA), toţi puii, cu excepţia lui Denver şi Star, au fost adoptaţi.

Când Star ajunge într-un loc nou şi neexplorat, începe să meargă fără să știe ce se petrece. Atunci, Denver o urmăreşte întotdeauna cu un ochi atent şi este gata să o susţină dacă are nevoie de ajutor.

Povestea emoționantă a unor căței

Din păcate, din cauza stării de sănătate a cățelușei, adopția lor este una complicată, iar viitorul proprietar va trebui să îi ia pe amândoi la „pachet”.