Sari la conținut
Home » Reacția supărată a unui cățel după ce a fost dus la dentist! Videoclip amuzant cu patrupedul indiferent

Reacția supărată a unui cățel după ce a fost dus la dentist! Videoclip amuzant cu patrupedul indiferent

Reacția supărată a unui cățel după ce a fost dus la dentist! Videoclip amuzant cu patrupedul indiferent.

Dentistul nu este cel mai bun prieten al patrupedului!

Pentru câini, în special, periajul obişnuit al dinţilor reprezintă uneori o adevărată salvare şi, din păcate pentru ei, există întotdeauna „o primă dată” când trebuie să experimenteze aşa ceva. Protagonistul acestor imagini s-a trezit în situația în care a trebuie să își facă un control obișnuit, însă totul a devenit un adevărat chin.

Bret Mortimer locuieşte în Statele Unite, în Salt Lake City mai exact, şi a decis să-l ia cu ea pe Fritz, un simpatic patruped de doi ani şi jumătate. Pentru a-l menţine sănătos, nu putea lipsi de la vizita dentară la medicul veterinar, care a decis că patrupedul trebuie să suporte un periaj profesional.

Câinele era vizibil supărat pe Bret. Cu toate acestea, el nu s-a manifestat prin reacţii violente sau explozii de furie, fiind foarte calm și indiferent. La fel ca orice fiinţă umană resemnată şi amărâtă de ceea ce s-a întâmplat, în timpul călătoriei spre casă, câinele a avut o expresie foarte serioasă pe faţă.

Şi nu a contat deloc că Bret îl tot striga: Fritz privea pe fereastră, evitând orice contact vizual cu femeia, de parcă lumea s-ar fi prăbuşit brusc asupra lui, lăsând loc doar tăcerii şi „indiferenței”.

Videoclipul este la fel de hilar pe cât este de viral, adunând peste 2 milioane de vizualizări doar pe Twitter. Cu siguranţă, sunt mulţi care se pot recunoaşte în bietul Fritz şi în reacţia sa incredibil de „umană” în urma unei vizite la dentist. Între timp, câinele a devenit un adevărat superstar al internetului… şi să sperăm că cel puţin asta îl va face să zâmbească din nou!

Reacția supărată a unui cățel!