Sari la conținut
Home » Un Ciobănesc German își ajută stăpânul să împingă mașina aflată în pană! Gestul patrupedului

Un Ciobănesc German își ajută stăpânul să împingă mașina aflată în pană! Gestul patrupedului

Un Ciobănesc German își ajută stăpânul să împingă mașina aflată în pană! Gestul patrupedului.

Cel mai bun prieten al omului în acțiune!

Protagonistul următoarei povești este un Ciobănesc German, foarte dornic să își arate loialitatea față de stăpânul său! Și când să îți arăți mai bine loialitatea decât atunci când este mai mare nevoie de tine?

Povestea a fost filmată de un bărbat pe nume Felix Martinez, iar totul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare! Pe o șosea aglomerată și înfrigurată de ploaia care cădea necontenit, o mașină se strică brusc, îngreunând traficul de zi cu zi

O situaţie neplăcută şi frustrantă pentru şofer, care a fost nevoit să ceară ajutor câtorva persoane pentru a împinge maşina şi a o muta în siguranţă pe marginea drumului.

Un Ciobănesc German își ajută stăpânul

Dar ceea ce l-a surprins pe Felix Martinez, un utilizator al reţelei de socializare Facebook din Columbia, unde s-a petrecut această neaşteptată. Câinele şoferului a coborât din maşină şi a ajutat literalmente celelalte persoane să o mute de pe carosabil!

Nu ştim sigur dacă Ciobănescul German a înţeles cu adevărat situaţia, dar adevărul este că imaginile publicate de Felix Martinez nu lasă loc de îndoială: câinele loial şi dispus să-şi ofere ajutorul iese din maşina în care se afla, observă proprietarul şi alte persoane adunate acolo încercând să împingă maşina defectă şi decide să-i „imite”, încercând, de asemenea, să ajute la rezolvarea problemei.

Confruntându-ne cu un astfel de exemplu, nimeni nu mai poate pune la îndoială faptul că patrupezii chiar sunt cei mai buni prieteni ai omului!