Sari la conținut
Home » O cățelușă cu handicap a fost abandonată fără milă în fața unui magazin!

O cățelușă cu handicap a fost abandonată fără milă în fața unui magazin!

  • de
cățelușă

O cățelușă cu handicap a fost abandonată fără milă în fața unui magazin!

Biata cățelușă își pierduse orice speranță la o viață normală!

cățelușă cu paralizie la membrele posterioare a fost abandonată și legată de poarta unui magazin, într-un mic oraș din Argentina. Potrivit thedodo.com, aflată într-un cărucior cu rotile, ea avea un pachet de scutece lângă şi un bilet pe care erau scrise numele şi vârsta ei. займ без процентов на карту мгновенно круглосуточно без отказа с плохой

Se pare că fostul proprietar nu își mai permitea să o îngrijească, și a luat decizia abandonului pentru a putea să îi salveze viața o altă persoană mai puternică financiar.

Totul avea însă se schimbe după ce organizația de salvare LUBA Salta a aflat despre caz și a decis să intervină. Ajunşi la faţa locului, şi-au dat seama că biata căţeluşă nu avea pic de mâncare sau apă.

cățelușă cu handicap

Astfel, o familie din Statele Unite s-a arătat interesată să o adopte, însă cățelușa pe nume Lunita avea nevoie urgent de un tratament specializat.

animale de companie

Nu a durat mult până când o altă familie şi-a dorit să o adopte pentru a-i vindeca rănile şi a o ajuta să se recupereze. După nenumărate vizite la veterinar, tratamente medicale şi multă dragoste, Lunita a recuperat 25 de kilograme şi a reuşit să se însănătoşească.

Datorită unor donaţii venite de la mai mulţi iubitori de animale, noua ei familie a putut să îşi permită să îi facă căţeluşei tratamentele necesare. Acum ,ea se poate bucura de o nouă viață, complet schimbată de ceea ce a fost în trecut.

cățelușă
cățelușă