Sari la conținut
Home » O cățelușă a fost surprinsă în timp ce încerca cu disperare să oprească oameni pentru a le cere ajutorul!

O cățelușă a fost surprinsă în timp ce încerca cu disperare să oprească oameni pentru a le cere ajutorul!

  • de

O cățelușă a fost surprinsă în timp ce încerca cu disperare să oprească oameni pentru a le cere ajutorul!

Imaginile surprind o cățelușă aflată într-o mare dificultate!

Spre deosebire de animalele de companie care au avut norocul să facă parte din familii iubitoare, cele care trăiesc pe străzi se luptă cu o mulțime de provocări. Așa este cazul și următoarelor animale.

Oraşul La Paz, Filipine este plin de animale fără stăpân, care duc zilnic o luptă pentru supraviețuire. Din păcate, evenimentul următor este unul extrem de emoționant și trist.

O familie de câini fără stăpân îşi găsise refugiul pe o stradă aglomerată din oraș, trăind din mila localnicilor. Unul dintre puii cățelușei s-a îndepărtat de ea, iar înainte de a-l putea aduce în siguranţă pe marginea drumului, un şofer a trecut cu maşina peste el şi nici măcar nu s-a deranjat să oprească pentru a-i acorda ajutor.

Căţeluşa a început să se agite, îngrozită la vederea puiului ei nemişcat. A început să alerge frenetic în faţa şi în spatele maşinilor aflate în trafic, cerând ajutor. Însă strigătele mamei îndurerate nu se auzeau din cauza zgomotului şi aglomeraţiei.

O cățelușă
O cățelușă

Disperarea unei mame atunci când își vede puiul rănit!

Un vânzător local a recunoscut lătratul căţeluşei şi s-a grăbit să ajungă la locul accidentului, dar nu a putut traversa prin traficul aglomerat. În cele din urmă, puiul a murit, sub privirea tristă a mamei sale.

Din păcate, pericolul este la fiecare pas pentru animalele de pe străzi, fără un adăpost, iar evenimente tragice se întâmplă în fiecare zi.