Sari la conținut
Home » Video. După doi ani de stat în adăpostul de animale, un cățel pierdut își reîntâlnește stăpânul. Odată ce l-a identificat după miros, reacția patrupedului este copleșitoare

Video. După doi ani de stat în adăpostul de animale, un cățel pierdut își reîntâlnește stăpânul. Odată ce l-a identificat după miros, reacția patrupedului este copleșitoare

Un cățel pierdut își reîntâlnește stăpânul, după ce a petrecut doi ani de zile în adăpostul de animale. Reacția patrupedului este plină de bucurie, iar stăpânul este foarte încântat că a reușit să își recupereze animăluțul de companie, după ce își pierduse orice urmă de speranță.

Voluntarii de la adăpostul El Arca Animal Partido de Mar Chiquita din Argentina au descoperit cățelul pe străzi, astfel că l-au luat și i-au oferit un cămin provizoriu în cadrul adăpostului până când urma să-i găsească o familie de adopție.

Cu toate că patrupedul Pakita are un comportament agreabil, el a fost refuzat din cauza vârstei pe care o are. Timp de doi ani, voluntarii au încercat tot ce au putut pentru a-i găsi un cămin lui Pakita, dar nimic nu a funcționat.

Cățelul Pakita a devenit foarte trist, restras și, pe alocuri, deprimat, după ce toată ziua stătea în cușca adăpostului. Nici hrana nu reprezenta un punct de interes, astfel că a slăbit foarte mult. Voluntarii de la El Arca erau profund îngrijorați.

Cățelul și-a reîntâlnit stăpânul datorită unui mesaj postat pe o platformă de socializare

În cele din urmă au decis să folosească social media ca să publice o fotografie cu animalul și câteva date biografice pe Facebook. Dar nu a fost o sarcină simplă, întrucât Pakita tremura și se ascundea într-un colț, refuzând chiar să facă și o fotografie. Abia au reușit oamenii de la adăpost să-i facă câteva.

„Imediat, primim un mesaj de la o femeie care ne spune că acel câine era al fiului ei și că îl căuta!”, a declarat Ferreyra pentru The Dodo.

Fiul femeii, Ariel Naveira era convins că Pakita se va întoarce la el. Însă, după atâta timp nu a mai reușit să îl gasească, Ariel a trebuit să accepte faptul că Pakita nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Stăpânul își pierduse orice speranță de recuperare a cățelului, dar o minune s-a întâmplat

Dar apoi mama sa l-a sunat după ce a văzut postarea de pe Facebook și l-a anunțat că i-a găsit câinele. Nu-i venea să creadă că era vorba chiar de cățelul lui. Dar a mers la adăpost a doua zi pentru a se convinge că așa este.

Voluntarii au ieșit cu Pakita și i l-au arătat lui Ariel, iar acesta l-a recunoscut imediat, însă cățelul nu a fost atât de sigur că este chiar stăpânul lui până ce nu l-a indentificat după miros.

Puteți vedea în videoclip că patrupedul este ezitant, neliniștit, în timp ce adulmecă în jur, dar în cele din urmă își dă seama că este chiar proprietarul. În acel moment, Pakita este nespus de fericit că și-a regăsit familia și că, în sfârșit va fi din nou acasă.

Cățelul s-a „tăvălit pe jos” de bucurie, dând din coadă în timp ce aștepta ca stăpânul lui drag să îl mângâie pe burtă. Poate că au trecut doi ani, dar a recunoscut acel parfum, chipul și atingerea.

În sfârșit, a sosit în cele din urmă, după atâta așteptare! Este un vis devenit realitate! Aceste imagini în care un cățel pierdut își reîntâlnește stpânul după mai mult timp de așteptare, au devenit virale datorită reacției de fericire pe care a avut-o patrupedul în momentul în care și-a recunoscut stăpânul.