Sari la conținut
Home » Video. Un cuplu de Golden Retriever își veghează cu adorație puiuții nou-născuți. Cățelul îi oferă multă afecțiune „soției” sale

Video. Un cuplu de Golden Retriever își veghează cu adorație puiuții nou-născuți. Cățelul îi oferă multă afecțiune „soției” sale

Imaginile în care un cuplu de Golden Retriever își veghează cu adorație puiuții nou-născuți ne arată că dragostea părinților față de copiii lor este prezentă și la speciile animale, chiar într-un mod foarte frumos manifestată.

Importanța familiei, dorința de a-și proteja și de a-și hrăni odraslele sunt lucruri pe care le simte un părinte, iar, din acest punct de vedere, regnul animal nu se deosebește de cel uman.

Cei doi câini sunt extrem de bucuroși de venirea pe lume a puilor

Să devii părinte, mai ales, pentru prima dată, este o experiență cu adevărat unică. Acest lucru este, cu siguranță, valabil pentru această pereche de Golden Retriever care este absolut încântată de nașterea celor șapte cățeluși frumoși!

Animalele prezintă și ele propriul instinct de creștere a puiuților, fiind minunat să vedem cum se implică fiecare specie din regnul animal în creșterea lor. În minunatul videoclip, întâlnim doi părinți din rasa Golden Retriever care își veghează cu mândrie și bucurie micuții cățeluși și, în același timp, relaxați că au reușit să ducă la bun sfârșit această misiune grea și frumoasă de a deveni părinți. Însă munca nu se încheie aici, ea va continua și va consta în creșterea puilor.

Privirea părinților este plină de o dragoste infinită pentru cei mici

Cei doi părinți canini își privesc puii cu multă dragoste, în timp ce micuții trag un pui de somn la căldură, lipiți unul de celălalt. Totodată, masculul are grijă de femelă în timp ce ea se odihnește după misiunea grea pe care a avut-o. El îi oferă foarte multă afecțiune, sprijinindu-și capul pe capul ei, fiind de-a dreptul adorabili.

Știm cu toții că Golden Retrieverii sunt câini foarte afectuoși, iar acest videoclip în care un cuplu de Golden Retriever își veghează cu adorație puiuții nou-născuți arată exact acest lucru. Cei mici nu sunt nicio secundă nesupravegheați, astfel că atunci când mama nu mai poate, tatăl are grijă de puii nou-născuți în timp ce „doamna” sa se odihnește puțin.

https://www.youtube.com/watch?v=8CrRgNvPRZ4&t=5s

Puii au bandane colorate diferit și legate în jurul gâtului pentru a fi ușor de identificat. Se poate vedea deja că cei mici au personalitate. Este absolut minunată privirea incontestabilă de dragoste a părinților în timp ce privesc cum dorm nou-născuții.

Sentimentul de pace și de iubire care te cuprinde în timp ce privești acest videoclip este pur și simplu uimitor. Poți vedea și simți cât de mult își doresc mama și tata doar ce e mai bun pentru familia lor minunată, potrivit stories.iheartdogs.com.