Sari la conținut
Home » O familie iubitoare i-a salvat viața unei cățelușe ținută toată viața în lanțuri!

O familie iubitoare i-a salvat viața unei cățelușe ținută toată viața în lanțuri!

  • de

O familie iubitoare i-a salvat viața unei cățelușe ținută toată viața în lanțuri!

Toată lumea a fost impresionată de soarta unei cățelușe!

Soarta bietelor animale de companie care ajung să fie abandonate sau ținute captive într-o lume în care nimănui nu îi pasă este deja foarte bine cunoscută, însă, din fericire pentru el, anumiți oameni decid să le schimbe complet viața. O astfel de poveste o are în centrul atenției pe cățelușa Lady, cea care a fost nevoită ducă o viață extrem de complicată în interiorul unei familii care nu îi oferea nimic din ceea ce are nevoie un animal de companie.

Căţeluşa Lady nu a ştiut niciodată cum arată dragostea sau grija, fiind legată de capătul unui lanţ indiferent de anotimp sau de vremea de afară. Era murdară de noroi şi udă până la piele când ploua şi tremura de frig în timpul iernii. În plus, se simţea atât de singură şi neajutorată, încât pe zi ce trecea devenea din ce în ce mai deprimată.

Cățelușă

Însă voluntarii PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), o organizaţie care lupta pentru drepturile animalelor, şi-au propus să viziteze câinele de-a lungul anilor, încercând în permanenţă să-l convingă pe stăpânul său să-i ofere o viaţă mai bună. Din păcate, de fiecare dată au primit un refuz ferm. Lady devenea din ce în ce mai timidă şi uneori nici măcar nu ieşea din căsuţa ei pentru a-şi vedea vizitatorii.

Cățelușe
Cățelușe

Dar cei din PETA nu erau dispuşi să cedeze şi, în cele din urmă, persistenţa acestora a dat roade; Proprietarul căţeluşei a acceptat în cele din urmă să o predea pe Lady şi asta a marcat pentru ea o a doua şansă la viaţă. Acum redenumită Wolfie von Fluffer, sau „Wolfie” pe scurt, căţeluşa şi-a găsit o familie minunată şi trăieşte într-o casă iubitoare pentru totdeauna.