Sari la conținut
Home » O cățelușă recent adoptată își așteaptă nerăbdătoare noul stăpân pe terasă!

O cățelușă recent adoptată își așteaptă nerăbdătoare noul stăpân pe terasă!

  • de

O cățelușă recent adoptată își așteaptă nerăbdătoare noul stăpân pe terasă!

Imaginile au surprins o cățelușă care își așteaptă cu multă dragoste noul ei stăpân!

După ce a petrecut o bună perioadă din viață într-o familie iubitoare, un necaz a dus la abandonul acesteia într-un adăpost pentru animale. Însă, această acțiunea avea să îi pregătească o surpriză imensă peste ceva timp, atunci când va fi adoptată de un bărbat cu suflet mare.

În videoclipul de mai jos putem vedea o cățelușă aşteptând cu emoţie şi nerăbdare întoarcerea noului său stăpân. Noua ei viaţă este foarte diferită în comparaţie cu ceea ce a trăit în trecut. Şi nici că putea fi mai fericită în căminul său permanent. Emoția cu care își așteaptă această cățelușă noul ei stăpân este de-a dreptul adorabilă, de parcă ar încerca să îi arate recunoștința în fiecare zi, după ce a salvat-o din adăpost.

Când stăpânul ajunge acasă şi merge prin curtea din faţă pentru a-şi saluta căţeluşa, aceasta nu-şi poate reţine explozia de bucurie. Este atât de încântată, încât aleargă la poartă înainte ca el să ajungă acolo! E fericită şi dă din coadă la nesfârşit la vederea persoanei care a luat-o din adăpost pentru a-i oferi această a doua şansă la viaţă.

O cățelușă
O cățelușă

Cu siguranță că astfel de gesturi schimbă cu adevărat viața unui biet animal de companie, care încearcă din răsputeri să îi demonstreze dragostea în fiecare zi. Cei doi vor petrece un timp îndelungat împreună, iar prietenia lor va crește în fiecare zi.