Sari la conținut
Home » După ce a scăpat dintr-un loc plin de chin și durere, o cățelușă își conduce salvatorii la restul animalelor închise!

După ce a scăpat dintr-un loc plin de chin și durere, o cățelușă își conduce salvatorii la restul animalelor închise!

  • de

După ce a scăpat dintr-un loc plin de chin și durere, o cățelușă își conduce salvatorii la restul animalelor închise!

Toată lumea a fost impresionată de gestului făcut de o cățelușă scăpată dintr-o viață de chin!

Pentru o cățelușă pe nume Clover, voluntarii Royal Animal Refuge din Georgia, Statele Unite ale Americii au devenit imediat cei mai importanți oameni din viață, după ce a fost salvată de la o viață plină de chin. Însă, chiar dacă soarta ei s-a schimbat, animalul de companie nu a uitat de restul câinilor maltratați într-o casă a groazei, în care a fost nevoită să trăiască o bună perioadă de timp.

„Am crezut că patrupedul ne va duce la puii săi, dar a fost mult mai mult de atât… am dat peste o privelişte oribilă pe care nu o vom uita niciodată”, au declarat voluntarii într-o postare pe Facebook. Tabloul teribil arăta astfel: un câine, o găină, două raţe şi doi iepuri morţi în cuşti; un câine cu o labă într-o stare atât de gravă, încât a trebuit amputată.

Iniţial, voluntarii au luat cunoştinţă de situaţie datorită solicitărilor primite din partea unor rezidenţi care au contactat adăpostul după ce au văzut un câine numai piele şi os plimbându-se cu puii în apropiere.

„Nu s-a lăsat prinsă şi a continuat să ne indice prin orice mijloace că vrea să ne conducă la această casă” – la fiecare pas pe care îl făcea, se întoarce în direcţia voluntarilor pentru a se asigura că aceştia o urmăresc.

O cățelușă
O cățelușă

Acum, toate animalele supravieţuitoare se recuperează şi învaţă să se obişnuiască din nou cu oamenii. Căţeluşa Clover şi puii ei sunt, de asemenea, în siguranţă şi caută o familie iubitoare care să-i adopte. Din fericire pentru ei, viața lor se va îmbunătăți pe zi ce trece, mai ales după ce vor avea o familie care să îi îngrijească și iubească.