Sari la conținut
Home » După ce a urmărit o ambulanță pe stradă, o cățelușă abandonată a fost adoptată în cele din urmă de personalul medical!

După ce a urmărit o ambulanță pe stradă, o cățelușă abandonată a fost adoptată în cele din urmă de personalul medical!

  • de

După ce a urmărit o ambulanță pe stradă, o cățelușă abandonată a fost adoptată în cele din urmă de personalul medical!

Toată lumea a rămas impresionată de insistența de care a dat dovadă o cățelușă abandonată!

Cazul Sirenei, o căţeluşă care a rămas fără adăpost după ce a fost abandonată pe străzile din Evansville, Indiana, a impresionat pe toată lumea prin insistența de a-și găsi o familie.

Acum câteva săptămâni, ca din senin, Sirena a început să alerge disperată după o ambulanţă. Biata căţeluşă a fugit neobosită după vehicul preţ de câteva minute, de parcă ar fi ştiut că acolo sunt oamenii potriviţi care îi vor oferi o şansă.

Voinţa de neclintit a Sirenei i-a motivat pe paramedicii din ambulanţa „American Medical Response” să oprească şi să arunce o privire mai atentă pentru a înţelege ce se întâmplă.

Conştienţi de situaţie, paramedicii au decis să o ia cu ei. A doua zi, au încercat să-i găsească proprietarul şi au căutat informaţii despre el apelând la comunitate, dar fără succes.

Sirena nu avea microcip şi, după mai multe zile în care nimeni nu a venit să o revendice, tuturor le-a fost clar că prin gestul lor salvaseră o viaţă.

Căţeluşa a ajuns să câştige inimile tuturor celor din echipa de paramedici.

„[…] Toţi s-au îndrăgostit de ea şi unul dintre angajaţii noştri şi-a asumat responsabilitatea pentru îngrijirea ei”, a mărturisit Lee.

Cățelușă abandonată
Cățelușă abandonată