Sari la conținut
Home » Video. Cel mai bun mijloc de transport al unui Golden Retriever este bicicleta. Patrupedul care adoră să facă plimbări cu ea

Video. Cel mai bun mijloc de transport al unui Golden Retriever este bicicleta. Patrupedul care adoră să facă plimbări cu ea

Cel mai bun mijloc de transport al unui Golden Retriever este bicicleta, dacă urmărim imaginile de pe TikTok în care este surprins un cățel din această rasă mergând alături de stăpân pe o bicicletă.

După ce stăpânul său a postat un videoclip pe rețeaua de socializare TikTok, în care este înfățișat patrupedul pe bicicletă prin oraș, imaginile au devenit instantaneu virale, internauții declarându-se surprinși de cele văzute.

Momentul a făcut deliciul publicului în mediul online

Internauții au fost impresionați să-l vadă pe cățel în această ipostază, astfel că momentul surprins în filmare a strâns milioane de vizualizări și mii de distribuiri.

Animalele de companie copiază multe dintre lucrurile pe care le văd la oameni, cu precădere la stăpânii lor, astfel că patrupedul, în momentul în care îl vede pe proprietar pe bicicletă, își dorește și el să-i fie alături.

Golden Retrieverul este nerăbdător să se plimbe cu bicicleta

Cățelul exprimă foarte multă bucurie la vederea stăpânului pe bicicletă, atât de multă, însoțită și de nerăbdare încât nu știe unde cum să se urce mai repede pe bicicletă.

Inițial a încercat prin spate, dar și-a dat seama că nu are nicio șansă, așa că a încercat prin față și a reușit numaidecât.

Patrupedul abia aștepta să fie luat la plimbare, urcându-se prin față, direct pe ghidon, între picioarele stăpânului său, ținând lăbuțele din față pe coarnele bicicletei.

După ce s-a așezat, animalul a fost verificat de către stăpân să vadă dacă s-a poziționat bine, astfel încât să fie în siguranță, iar, ulterior, cei doi au pornit la plimbare, scena emoționându-i pe internauți.

Cel mai bun mijloc de transport al unui Golden Retriever este bicicleta, am putea spune după ce urmărim videoclipul, dar nu este singurul, întrucât îi place să meargă și pe scuter.

O altă filmare în care cățelul este surprins mergând la plimbare cu stăpânul pe scuter a fost pe val în rândul publicului din mediul online.

„Gândiți-vă ce cred oamenii când ne văd pe drum”, a fost replica stăpânului postată lângă filmulețul distribuit pe platforma de socializare TikTok.

Videoclipul cu bicicleta a adunat pe TikTok peste 16 milioane de vizualizări și mii de comentarii: „Sunteți adorabili! Eu aș fi căzut cu al meu”/„Câinele meu este atât de mare că nu am fi plecat amândoi de pe loc”/„Aș vrea atât de mult ca și al meu să stea așa”/„E cea mai frumoasă relație pe care am văzut-o”.

https://www.tiktok.com/@littlegolden33/video/7143057588031081770?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7139867101590013445

https://www.tiktok.com/@littlegolden33/video/7143793270261533998?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7139867101590013445