Sari la conținut
Home » Video. Cățelul își recunoaște stăpâna după miros. Reacția emoționantă a patrupedului la revederea ei

Video. Cățelul își recunoaște stăpâna după miros. Reacția emoționantă a patrupedului la revederea ei

Cățelul își recunoaște stăpâna după miros, este o concluzie după o revedere între patruped și proprietară, fără ca fata să dea vreun indiciu că ar fi ea, ba chiar se ascunde de cățel, stând cu spatele la el. Între Valeria Navarro și câinele ei, Harley, există o legătură magică de iubire.

Poate că este invizibilă, transcenzând atât timpul, cât și spațiul – dar pentru inima mare și nasul fin al cățelușului prețuit, totul se simte. Și există un videoclip emoționant care să o dovedească.

Navarro l-a cunoscut pe Harley în urmă cu șase ani, când a fost adoptat de către familia ei. Pentru ea, a fost dragoste la prima vedere. Iar sentimentul a fost reciproc. Din acel moment, cei doi au fost de nedespărțit.

„Este dragostea vieții mele”, a declarat Navarro pentru The Dodo. „Avem o așa conexiune. El este literalmente ceea ce iubesc cel mai mult pe lume”.

Navarro și Harley au fost nevoiți să petreacă timp separat

În ultimele șase luni, Navarro a locuit în străinătate în speranța că își va găsi un loc de muncă înainte de o posibilă mutare cu Harley. Cu toate că, în acest timp, el nu i-a părăsit niciodată inima. Iar ea nu l-a părăsit niciodată pe a lui.

Când Navarro s-a întors în sfârșit acasă, a decis să-i facă o surpriză lui Harley într-un parc local. S-a așezat pe o bancă din zonă, cu spatele la el, pentru a vedea dacă cel mai bun prieten al ei o va recunoaște după miros.

Iar ceea ce s-a întâmplat în continuare nu a lăsat niciun dubiu, cățelul își recunoaște stăpâna după miros:

A fost nevoie doar de o singură adulmecare.

„M-a recunoscut! Am fost atât de fericită. Inima mi-a explodat”, a spus Navarro. „Era atât de emoționat. A fost uimitor”.

Iată din nou acel moment, de data aceasta din videoclipul realizat de Navarro:

Într-o lume plină de mirosuri, un singur parfum domnește în inima lui Harley. Mirosul celei mai bune prietene, Valeria. „Suntem ca niște suflete pereche”, a spus ea. „Când suntem împreună, amândoi ne simțim mai bine”.