Sari la conținut
Home » O pisică și-a adus pe lume puiul într-un adăpost, voluntarii fiind impresionați de grija acesteia!

O pisică și-a adus pe lume puiul într-un adăpost, voluntarii fiind impresionați de grija acesteia!

  • de
O pisică

O pisică și-a adus pe lume puiul într-un adăpost, voluntarii fiind impresionați de grija acesteia!

Voluntarii au fost impresionați de o pisică care a devenit mamă!

După ce a fost lăsată într-un adăpost pentru animale din Los Angeles, o pisică a avut parte de un tratament cu totul special din partea voluntarilor. Pe nume Robin, pisica în vârstă de un an a devenit o adevărată vedetă printre voluntari, care au fost nevoiți să îi ofere condiții cât mai bune.

animale de companie
animale de companie

Câteva zile mai târziu, pisica-mamă, în vârstă de 1 an, a primit numele „Robin”. Afectuoasă, grijulie şi paşnică, felina a câştigat repede admiraţia voluntarilor ASPCA. Ulterior, ea a adus pe lume un singur pui, ceea ce a făcut-o să fie extrem de grijulie și protectivă cu el.

pisici
pisici

„Pisoiul, pe care l-am numit Sparrow, are patru săptămâni. Se întâmplă foarte rar ca o pisică să aducă pe lume un singur pui, dar nu suntem siguri dacă Sparrow a mai avut fraţi sau ce s-a întâmplat cu ei”, a spus Jan.

pisică
pisică

Robin este hiperprotectivă cu micuţul ei şi îl lasă să se plimbe doar în jurul adăpostului şi numai când Jan este în preajmă.

pisoi
pisoi

„Robin şi Sparrow se înţeleg foarte bine. Ar fi grozav dacă ar putea fi adoptaţi împreună”, a mărturisit voluntarul.

pui de pisică
pui de pisică

Felinele sunt foarte fericite şi în stare excelentă, pregătite să-şi găsească un cămin permanent şi să se bucure de noua lor familie. Este doar o chestiune de timp până când un iubitor de animale să-şi arate disponibilitatea pentru a le oferi un cămin.