Sari la conținut
Home » După ce a ajutat alte pisici să evadeze din adăpost, o pisică adorabilă a primit o cameră doar pentru ea!

După ce a ajutat alte pisici să evadeze din adăpost, o pisică adorabilă a primit o cameră doar pentru ea!

  • de

După ce a ajutat alte pisici să evadeze din adăpost, o pisică adorabilă a primit o cameră doar pentru ea!

Un ajutor deosebit pentru mai multe pisici aflate într-un adăpost!

Adăpostul Friends For Life din Houston, Statele Unite ale Americii are parte un locatar cu totul deosebit, în prezența lui Quilty, o pisică adorabilă, care le-a dat o mulțime de bătăi de cap voluntarilor dedicați cauzei animalelor de companie abandonate.

Felina a reuşit să se strecoare de o mulțime de ori din cuşca sa, urmată de alte pisici care au decis să o urmeze. Ea a devenit un adevărat lider pentru animalele de companie care își doreau puțină libertate, cu toate că primeau tot ceea ce își doreau în adăpost.

Când cei de la Friends For Life au publicat pe Facebook o postare cu povestea incredibilă a acestei pisici cu apucături ciudate, mulţi utilizatori şi-au arătat interesul pentru a-i oferi lui Quilty un acoperiş sub care să trăiască şi dragostea unei familii.

După ce au avut loc câteva tentative de „evadare”, Quilty a fost lăsată iniţial să se plimbe prin holul adăpostului de una singură, fără prezenţa prietenelor sale mai vechi cu patru picioare, deoarece le făcuse anterior să scape necontrolat din cuştile lor.

Dacă ieşirea pe fereastră nu a funcţionat, pisica a scăpat din camera sa în momentul în care un angajat al noului adăpost a deschis timid uşa şi ea a fugit printre picioarele acestuia. Toate acestea le-a făcut de aproximativ 5 ori şi de fiecare dată a fost prinsă imediat de angajaţii adăpostului şi adusă înapoi în camera ei.

În cele din urmă chiar asta a obţinut. După atâtea evadări, Quilty şi-a găsit în sfârşit propria familie.