Sari la conținut
Home » Surprinsă în timp ce abandona zece pisici și un câine, o femeie decide să facă un gest cu totul de neînțeles!

Surprinsă în timp ce abandona zece pisici și un câine, o femeie decide să facă un gest cu totul de neînțeles!

  • de
pisici

Surprinsă în timp ce abandona zece pisici și un câine, o femeie decide să facă un gest cu totul de neînțeles!

O nouă viață pentru mai multe pisici și un câine abandonat!

Cazul unei femei care a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în momentul în care abandona zece pisici și un câine a impresionat pe toată lumea, fiecare încercând să îi găsească un motiv pentru care a luat această decizie cu privire la animalele ei de companie.

Poliţia din Hillsborough, Florida, a demarat imediat cercetările după ce o femeie a fost văzută abandonând nu un singur animal, ci zece pisici şi un câine în mijlocul drumului. După ce Critter Adoption Rescue Effort (C.A.R.E.), cel mai apropiat adăpost, i-a spus că nu poate primi animalele pentru că nu mai are locuri libere, femeia a decis să lase pisicile şi câinii pe marginea drumului, nu departe de respectiva locaţie.

 

Ceea ce i-a lăsat pe toţi uimiţi în această poveste a fost că oficialii de la adăpost i-au oferit femeii o listă cu alte locaţii similare la care ar fi putut încerca să-şi ducă animalele.

După ce a fost identificată, femeia a fost amendată pentru gestul ei lipsit de inimă, iar animalele au fost duse în cel mai apropiat adăpost. După ce are loc o verificare a stării lor de sănătate, animalele vor fi puse pe o listă de adopție, pentru a se putea bucura cum trebuie de viața lor, în cadrul unei familii iubitoare.

Pisici
Pisici

Indiferent de situația în care ne aflăm, abandonul nu reprezintă o soluție, mereu fiind posibile anumite gesturi care pot schimba o viață.