Sari la conținut
Home » Foto. Câinele polițist, coșmarul oricărui tip rău. Când nu este la datorie se transformă în cel mai drăguț baby-sitter

Foto. Câinele polițist, coșmarul oricărui tip rău. Când nu este la datorie se transformă în cel mai drăguț baby-sitter

Sonny, câinele polițist care locuiește cu partenerul său de muncă și familia lui este cel mai bun exemplu de cum să-ți faci bine treaba. Este serios, atent, dominator și implicat la muncă, iar în momentul în care ajunge acasă, adoptă rolul de baby-sitter pentru fiica lui Jason, partenerul său de muncă, fiind foarte grijuliu și protector cu micuța.

Toată lumea știe că un câine este cel mai bun prieten al unui om. Ei sunt loiali și blânzi față de stăpânii lor, deși pot fi agresivi și răi atunci când sunt la muncă, mai ales dacă sunt câini polițiști.

Sonny este un câine polițist foarte vigilent și dedicat muncii sale

Sonny, câinele polițist ciobănesc german K9, și partenerul său, Jason Frey, lucrează pentru Departamentul de Poliție Clinton CT din Connecticut, Statele Unite.

În fiecare zi, când Sonny își vede partenerul purtând uniforma, trece în „modul de alertă”.

El așteaptă imediat în mașina de poliție, rămânând vigilent cu privire la oamenii care trec pe acolo și în împrejurimile sale. Sonny este întotdeauna bine dispus atunci când este în timpul serviciului.

Sonny este mereu alături de Jason

Pentru Jason, Sonny este un partener tăcut în cea mai mare parte a timpului. Este posibil să nu-i răspundă, deși știe că Sonny îl ascultă atunci când vociferează despre anumite probleme sau că îl simte  când nu este într-o dispoziție bună. Asta îl face pe Sonny un partener bun.

„Când îmi pun uniforma și Sonny mă vede, adoptă atitudinea de polițist. Se urcă în mașină și este gata să lucreze. Când ajungem acasă, își schimbă modul de abordare și este timpul pentru familie”, a declarat caporalul Jason Frey. Acesta a mai menționat că Sonny devine foarte protector cu bebelușul Reagan și este ca un „frate mai mare” pentru ea atunci când sunt acasă sau în aer liber.

Jason are încredere deplină în camaradul său blănos

Jason își amintește, de asemenea, de comportamentul alert al lui Sonny la serviciu. El spune: „Am fost nevoiți să ne confruntăm cu numeroase scenarii negative și nu există nicio îndoială: dacă există cineva care ar putea conduce cu mine în acea situație, acela ar fi el.

Nu există niciun dubiu: am încredere în Sonny cu prețul vieții mele și el are încredere în mine cu prețul vieții lui”.

Acasă, Jason spune că Sonny își îndreaptă mai mult atenția către copilul Reagan decât către el. „Timp de 5 ani, Sonny a refuzat să împartă jucăriile cu mine, dar sora lui nici măcar nu a fost nevoită să spună un cuvânt. El a luat inițiativa de a împărți jucăriile cu ea”. a spus Jason.

Jason și-a amintit că, înainte de sosirea copilului, el și soția lui, Lainey, își concentraseră toată atenția asupra lui Sonny. În schimb, câinele era și el dependent de ei. Acest lucru l-a îngrijorat pe Jason, deoarece Sonny, câinele polițist, ar putea fi gelos pe bebeluș când va sosi, deoarece atenția va fi concentrată asupra lui.

„Am avut această viață de familie perfectă cu el, în care amândoi aveam rutina noastră, iar acum, noi introducem această mare schimbare în familie.

Nu știam cum va fi, pentru că nu te poți antrena cu adevărat pentru așa ceva”, a spus Jason. „L-am văzut venind și punându-și capul pe burta soției mele în timp ce ea stătea. Poți simți cu adevărat că ceva se schimbă. În ziua în care am adus-o pe fiica mea acasă, a fost absolut un vis.”

Sonny, gigantul blănos se transformă în ursuleț de pluș în preajma fetiței

Se pare că gelozia nu a fost niciodată vizibilă atunci când a sosit copilul Reagan. Sonny a adorat-o și a devenit sora preferată a lui Sonny! „Fiica mea se poate rostogoli pe el, se poate juca cu ghearele și urechile lui. Nu contează ce face ea, Sonny îi permite liniștit surioarei sale să facă tot ce vrea și nu reacționează deloc.”

Inițial, Sonny avea acasă un loc al lui, unde se putea odihni după o zi obositoare de muncă și unde, de obicei, nimeni nu-l deranja.

Acum, că bebelușul Reagan este prin preajmă, el preferă să fie alături de ea când ajunge acasă și se transformă într-o dădacă în preajma ei. De asemenea, își face timp să se joace cu ea ca un frate mai mare, dacă nu este prea obosit de la muncă.

Câinele abia așteaptă să-i fie în preajmă micuței

„În mijlocul dimineții, Reagan se trezește și plânge, în timp ce Sonny vrea doar să iasă din boxa lui și să se ducă în camera ei pentru a putea fi împreună. Această tranziție nu ar fi putut fi mai perfectă. Sonny ne-a făcut familia mai puternică”, a declarat Jason.

Jason împărtășește aventurile zilnice ale lui Sonny la serviciu și acasă pe o pagină de Instagram. Cei care îl urmăresc sunt uimiți de faptul că un câine maiestuos și plin de viață la serviciu poate fi un frate mai mare blând și grijuliu pentru bebelușul Reagan acasă.

Soția lui Jason, Lainey, a împărtășit, de asemenea, vestea bună că sunt pe cale să întâmpine o a doua fiică. Sonny, câinele polițist, are încă o soră mai mică cu care să se joace și pe care să o protejeze acasă și în exterior. Internauții cred că Sonny va fi un frate mai mare foarte bun pentru ambele fetițe și o va îndruma (probabil) pe Reagan cum să devină o bună soră mai mare.