Invenția care protejează câinii în cele mai dificile situații. Sumă colosală plătită inventatorului

În timp ce urmărea o emisiune TV, Brady Snakovsky, un copil de doar 10 ani, a observat că un câine antrenat de poliție nu era la fel de protejat la fel ca persoana care-l acompania în misiuneImedia s-a gândit ca trebuie să inventeze ceva care să le fie de ajutor, potrivit edition.cnn.com. 

Invenția care protejează câinii în cele mai dificile situații. Soluțiaa fost atât de eficientă încât Brandy a fost răsplătit cu 30.000 de euro

„Am urmărit emisiunea împreună și nici nu am observat că câinele nu purta o vesta”, a declarat pentru CNN Leah Tornabene, mama lui Brady.

Observația puștiului a declanșat începutul unei strângeri de fonduri pentru a furniza veste antiglonț câinilor de poliție și militari. El a creat atunci o pagină numită GoFundMe, care i-a permis în cele din urmă să achiziționeze primele patru veste.

Până la momentul acesta, Brady a furnizat peste 257 de veste și a strâns peste 315.000 de dolari. De asemenea, s-a ocupat de această problemă și pentru câinii militari din Afganistan. Majoritatea oamenilor nu realizează că forțele de poliție care au unități K9 trebuie să se bazeze pe ajutorul donațiilor.

„K-9 Benny (este preferatul meu) pentru că gestionarul său a fost atât de recunoscător încât a început să plângă”, a spus Brady, adăugând că cei doi au devenit buni prieteni. Micuțul s-a implicat într-un nou proiect local pentru crearea unui parc pentru câini în Brunswick, Ohio, chiar lângă orașul său natal. Spațiul este închis o dată pe săptămână pentru a se antrena cu persoanele care le au în vedere.

Brady a aflat că animăluțele de poliție au nevoie adesea de un loc unde să practice și să își facă pregătirea lunară de care au nevoie, așa că a decis să facă primii pași pentru a pune pe picioare un astfel de cadru de care este nevoie.

„Îmi place să văd zâmbetul pe fața celor care îi manipulează”, a încheiat Brandy.

Animalzoo.ro Vreti sa primiti notificari cu ultimele stiri? Nu Da