Sari la conținut
Home » Invenția care protejează câinii în cele mai dificile situații. Sumă colosală plătită inventatorului

Invenția care protejează câinii în cele mai dificile situații. Sumă colosală plătită inventatorului

Invenția care protejează câinii în cele mai dificile situații. Sumă colosală plătită inventatorului

În timp ce urmărea o emisiune TV, Brady Snakovsky, un copil de doar 10 ani, a observat că un câine antrenat de poliție nu era la fel de protejat la fel ca persoana care-l acompania în misiuneImedia s-a gândit ca trebuie să inventeze ceva care să le fie de ajutor, potrivit edition.cnn.com. 

Invenția care protejează câinii în cele mai dificile situații. Soluțiaa fost atât de eficientă încât Brandy a fost răsplătit cu 30.000 de euro

„Am urmărit emisiunea împreună și nici nu am observat că câinele nu purta o vesta”, a declarat pentru CNN Leah Tornabene, mama lui Brady.

Observația puștiului a declanșat începutul unei strângeri de fonduri pentru a furniza veste antiglonț câinilor de poliție și militari. El a creat atunci o pagină numită GoFundMe, care i-a permis în cele din urmă să achiziționeze primele patru veste.

Până la momentul acesta, Brady a furnizat peste 257 de veste și a strâns peste 315.000 de dolari. De asemenea, s-a ocupat de această problemă și pentru câinii militari din Afganistan. Majoritatea oamenilor nu realizează că forțele de poliție care au unități K9 trebuie să se bazeze pe ajutorul donațiilor.

„K-9 Benny (este preferatul meu) pentru că gestionarul său a fost atât de recunoscător încât a început să plângă”, a spus Brady, adăugând că cei doi au devenit buni prieteni. Micuțul s-a implicat într-un nou proiect local pentru crearea unui parc pentru câini în Brunswick, Ohio, chiar lângă orașul său natal. Spațiul este închis o dată pe săptămână pentru a se antrena cu persoanele care le au în vedere.

Brady a aflat că animăluțele de poliție au nevoie adesea de un loc unde să practice și să își facă pregătirea lunară de care au nevoie, așa că a decis să facă primii pași pentru a pune pe picioare un astfel de cadru de care este nevoie.

„Îmi place să văd zâmbetul pe fața celor care îi manipulează”, a încheiat Brandy.