Sari la conținut
Home » Întâmplare bizară. Un bărbat a mușcat un câine polițist. Ulterior, acesta a fost arestat

Întâmplare bizară. Un bărbat a mușcat un câine polițist. Ulterior, acesta a fost arestat

Un bărbat a mușcat un câine polițist, este întâmplarea inedită petrecută într-un oraș din Germania, în timpul unei intervenții a polițiștilor asupra unor oameni care manifestau un comportament agresiv.

Autorul faptei este un tânăr în vârstă de 29 de ani, care nu a agresat doar patrupedul, ci și pe polițistul care îl însoțea. Astfel că, bărbatul a fost arestat, el fiind acuzat de ultraj.

În timpul unei altercații cu trei persoane care se opuneau arestării, doi polițiști au fost răniți ușor, iar câinele unuia dintre agenți a fost mușcat de unul dintre recalcitranți, scrie Heute.

Incidentul în care un bărbat a mușcat un câine polițist și, ulterior, a fost arestat s-a petrecut în localitatea Ginsheim-Gustavsburg din landul Hessa. În zonă, se iscase un scandal pe stradă, iar polițiștii au fost primii care au ajuns la fața locului pentru a calma spiritele, însă nu a fost suficientă intervenția lor, întrucât situația a escaladat foarte mult.

Agresorii erau doi bărbați și o femeie

Oamenii implicați în conflict erau foarte agresivi, fiind vorba despre o femeie și doi bărbați din Ginsheim-Gustavsburg (lângă Mainz), astfel că polițiștii au avut nevoie de întăriri. Cele trei persoane au refuzat să fie verificați că către ofițeri, motiv pentru care polițiștii au fost nevoiți să apeleze la forță. În timpul intervenției, tânărul de 29 de ani a mușcat câinele care venise cu una din patrule.

În timpul verificării ulterioare de către mai multe patrule de poliție, ajunse la fața locului, „trioul a fost extrem de agresiv și necooperant”, conform libertatea.ro.

Patrupedul a supraviețuit nevătămat atacului, a relatat poliția, potrivit g4media.ro. Ulterior, agresorul câinelui a lovit și un polițist, rănindu-l la mână, iar femeia, în vârstă de 35 de ani, a lovit și ea un polițist, cu pumnul în față.

Pentru cele petrecute, femeia și cei doi bărbați au fost arestați. Potrivit G4media, cei trei se aflau în stare de ebrietate. De asemenea, polițiștii agresați au depus o plângere penală pentru agresiune și rezistență împotriva oamenilor legii.

„Dacă un câine muşcă un om, nu e mare scofală, se întâmplă destul de des. Când un om muşcă un câine, ei bine, asta e o ştire”.  Dacă ne luăm după citatul atribuit lui John B. Bogart, editor al publicaţiei New York Sun, ceea ce s-a întâmplat într-o localitate din landul german Hessa chiar este o știre!, notează libertatea.ro.