Sari la conținut
Home » Cu ce sumă de bani poate fi cumpărat un exemplar de Mastiff Tibetan

Cu ce sumă de bani poate fi cumpărat un exemplar de Mastiff Tibetan

Valiza cu bani

Cu ce sumă de bani poate fi cumpărat un exemplar de Mastiff Tibetan conform unor analize din ultima perioadă te va uimi. Adevărul este că există animale care costă mai mult decât unele dintre cele mai scumpe bunuri din lume.

Este adevărat că prețul poate reflecta raritatea, pedigree-ul sau caracteristicile speciale ale unui animal, dar trebuie să ne amintim întotdeauna că iubirea și grija pentru animalul nostru nu pot fi cuantificate în bani. I

Indiferent dacă animalul tău de companie a costat o avere sau a fost adoptat, ceea ce contează cu adevărat este legătura specială pe care o împărtășiți.

Cu ce sumă de bani  s-a dat pentru Mastifful Tibetan

Pentru iubitorii de câini, Mastifful Tibetan se distinge ca fiind în fruntea listei când vine vorba de rase exotice și prețuri uluitoare.

Mastifful Tibetan, sau „Do-Khyi” așa cum este numit în Tibet, are o istorie veche, care se întinde pe mii de ani în regiunea muntoasă a Himalayei. Acest câine masiv a fost folosit tradițional ca paznic pentru mănăstiri și gospodării, datorită dimensiunilor sale impunătoare și a temperamentului său protector.

Este imposibil să nu fii impresionat de un Mastifful Tibetan. Blana lor lungă și deasă  îi protejează de temperaturile scăzute ale munților. Ochii lor adânci și expresivi reflectă o înțelepciune veche și o demnitate regală.

Chiar dacă poate părea intimidant la prima vedere, Mastiful Tibetan este, de fapt, foarte loial și afectuos cu familia sa. Sunt cunoscuți pentru atitudinea lor calmă, dar pot deveni extrem de protectori atunci când simt o amenințare.

Mastifful Tibetan, un simbol al bogăției. Cu ce sumă de bani poate fi cumpărat

Și ajungem la partea care i-a făcut celebri în întreaga lume. În ultimii ani, Mastiful Tibetan a devenit un simbol al statutului și al bogăției, mai ales în țări precum China. Acest lucru a determinat o creștere bruscă a cererii, transformându-l într-unul dintre cele mai scumpe animale de companie din lume.

Cu ce sumă de bani poate fi cumpărat un exemplar de Mastiff Tibetan. Se spune că unii mastiffi tibetani, cu un pedigree deosebit sau cu trăsături unice, au fost vânduți pentru sume care depășesc 1 milion de dolari.