De 3859 Vizualizari

RECORD. Un câine din rasa MASTIFF TIBETAN a fost vândut cu o sumă ULUITOARE!

Animal valoros

Un superb exemplar din rasa mastiff tibetan a fost vândut, ieri, cu suma de 1,4 milioane de euro (12 milioane de yiuani) și a devenit, astfel, unul dintre cei mai scumpi câini din istorie. Afacerea a avut loc în China, iar proprietarul este un multimilionar, care are afaceri în domeniul imobiliar. Prețiosul câine are vârsta de 1 an și cântărește 90 de kilograme.

Tranzacţia s-a consumat în cadrul unei expoziţii canine ce a fost organizată în provincia orientală Zhejiang, potrivit unui cotidian din Qianjiang. Câinii din rasa mastiff tibetan sunt considerați a fi cele mai valoroase patrupede. Sunt excelenți pentru pază, dar specialiștii le recomandă celor care nu au experiență cu exemplarele canine să nu își cumpere un mastiff tibetan, câine destul de capricios. În China există o adevărată isterie printre multimilionari, iar deținerea unui astfel de patruped este un semn de bunăstare.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X