Sari la conținut
Home » Cine spunea că minunile nu există? Peripețiile unui cățel s-au transformat într-un adevărat miracol de Crăciun!

Cine spunea că minunile nu există? Peripețiile unui cățel s-au transformat într-un adevărat miracol de Crăciun!

Cine spunea că minunile nu există? Peripețiile unui cățel s-au transformat într-un adevărat miracol de Crăciun!

În Marea Britanie, un cățel a reușit să se întoarcă acasă după aproape un an!

Luna martie a anului trecut s-a dovedit a fi extrem de dificilă pentru o familie din Moreton-in-Marsh, o localitate relativ mică, de trei mii de locuitori din sud-vestul Angliei. Asta nu doar din cauza începutului pandemiei globale și a restricțiilor ce aveau să schimbe viața pe care o știam noi, cât mai ales dintr-un motiv de-a dreptul emoționant.

Câinele familiei, un buldog pe nume Minnie, a dispărut din grădina casei, iar pentru proprietari totul avea să devină un adevărat chin. Lupta pentru recuperarea cățelului „au invadat” rețelele sociale și paginile ONG-urilor pentru mediatizarea cazului, cu speranța că totul se va rezolva. Nu au avut însă noroc, fiind nevoiți să treacă prin luni de disperare.

Miracolul de Crăciun!

După ce încrederea continua să scadă, iar Minnie era de negăsit, în preajma Crăciunului, întreaga comunitate a fost martora unui adevărat miracol de Crăciun!

Minnie a fost găsită la o distanță uimitoare de 270 de kilometri de casă, pe o stradă din Hapton, Lancashire, suferind de o rană gravă la picior. Din fericire pentru ea, un om cu suflet mare, pe numele său Ryan King, a luat-o și a decis să îi salveze viața. Decizia de a merge la o clinică veterinară i-a salvat viața, însă piciorul grav afectat nu a mai putut fi vindecat.

Minnie

Încă o dovadă a importanței microcipului la animale!

După ce a avut loc intervenția chirurgicală salvatoare, veterinarul a descoperit că Minnie avea un microcip înregistrat pe numele proprietarilor, și figura în baza de date ca fiind dispărută.

A urmat o perioadă de recuperare, iar ulterior, Ryan King a reușit să îi localizeze proprietarii:

„Imediat cum am coborât din mașină Minnie a început să tragă de lesă, parcă știa ce urmează să se întâmple. S-a repezit către Staci (n.n. proprietara cățelului) fluturându-și coada de fericire și a sărit direct în brațele ei. Părea incredibil de fericită că s-a întors acasă”, a declarat Ryan King.

 

Minnie și proprietarul