Cine spunea că minunile nu există? Peripețiile unui cățel s-au transformat într-un adevărat miracol de Crăciun!

În Marea Britanie, un cățel a reușit să se întoarcă acasă după aproape un an!

Luna martie a anului trecut s-a dovedit a fi extrem de dificilă pentru o familie din Moreton-in-Marsh, o localitate relativ mică, de trei mii de locuitori din sud-vestul Angliei. Asta nu doar din cauza începutului pandemiei globale și a restricțiilor ce aveau să schimbe viața pe care o știam noi, cât mai ales dintr-un motiv de-a dreptul emoționant.

Citește și:

Câinele familiei, un buldog pe nume Minnie, a dispărut din grădina casei, iar pentru proprietari totul avea să devină un adevărat chin. Lupta pentru recuperarea cățelului „au invadat” rețelele sociale și paginile ONG-urilor pentru mediatizarea cazului, cu speranța că totul se va rezolva. Nu au avut însă noroc, fiind nevoiți să treacă prin luni de disperare.

Miracolul de Crăciun!

Citește și:

După ce încrederea continua să scadă, iar Minnie era de negăsit, în preajma Crăciunului, întreaga comunitate a fost martora unui adevărat miracol de Crăciun!

Minnie a fost găsită la o distanță uimitoare de 270 de kilometri de casă, pe o stradă din Hapton, Lancashire, suferind de o rană gravă la picior. Din fericire pentru ea, un om cu suflet mare, pe numele său Ryan King, a luat-o și a decis să îi salveze viața. Decizia de a merge la o clinică veterinară i-a salvat viața, însă piciorul grav afectat nu a mai putut fi vindecat.

Minnie

Încă o dovadă a importanței microcipului la animale!

După ce a avut loc intervenția chirurgicală salvatoare, veterinarul a descoperit că Minnie avea un microcip înregistrat pe numele proprietarilor, și figura în baza de date ca fiind dispărută.

A urmat o perioadă de recuperare, iar ulterior, Ryan King a reușit să îi localizeze proprietarii:

„Imediat cum am coborât din mașină Minnie a început să tragă de lesă, parcă știa ce urmează să se întâmple. S-a repezit către Staci (n.n. proprietara cățelului) fluturându-și coada de fericire și a sărit direct în brațele ei. Părea incredibil de fericită că s-a întors acasă”, a declarat Ryan King.

 

Minnie și proprietarul