Sari la conținut
Home » Foto. Oul perfect rotund există și a fost pus în vânzare pe ebay. Este atât de rar, încât se găsește „unul într-un miliard”

Foto. Oul perfect rotund există și a fost pus în vânzare pe ebay. Este atât de rar, încât se găsește „unul într-un miliard”

Oul perfect rotund este o realitate, într-adevăr, extrem de rară, doar „unul într-un miliard” se găsește în lume în această formă perfectă, potrivit cercetătorilor, iar găina care la depus este cu siguranță o norocoasă. Familia care deține găina s-a gândit să-i crească popularitatea oului, dat fiind faptul că este extrem de rar, astfel că a hotărât să-l scoată la vânzare pe ebay, în scop caritabil.

Găina norocoasă se află într-o familie drăguță din West Oxfordshire, Marea Britanie și trăiește în libertate pe camp, îngrijită de Annabel și fiicele ei.

Într-o zi, Annabel a descoperit că găina ei, Twinkie, a depus un ou  în formă perfect rotundă.  Annabel a descris oul ca fiind asemănător cu o bilă și se poate rostogoli perfect pe masă.

Annabel și fiicele ei au fost extrem de fericite de această descoperire

Ea a fost extaziată și a deschis rapid laptopul pentru a căuta pe Google despre oul perfect rotund și a aflat că oul este cu adevărat „unul într-un miliard”.

Fiind o persoană iubitoare și bună la suflet, Annabel s-a gândit instantaneu să scoată la vânzare acest ou unic pe eBay pentru a strânge niște bani pentru o organizație caritabilă, potrivit news86times.com.

Femeia și-a propus să obțină 500 de lire pe ou

Ea a făcut câteva căutări și a aflat că cineva a vândut un alt ou perfect rotund pe eBay pentru 500 de lire sterline înainte și spera să obțină și ea un preț similar.

Ea a menționat pe eBay faptul că acest ou nu trebuie mâncat și că ar trebui să fie conservat de către cumpărător cât mai mult timp posibil.

A fost extrem de fericită să afle că cea mai mare ofertă pentru oul ei a ajuns la 480 de lire sterline, foarte aproape de vechiul record de 500 de lire sterline.  Aceasta a fost mulțumită de preț și dispusă să îl vândă ofertantului.