Sari la conținut
Home » Videoclipul zilei pe TikTok! O găină a adoptat trei pui de pisică orfani

Videoclipul zilei pe TikTok! O găină a adoptat trei pui de pisică orfani

Videoclipul zilei pe TikTok! O găină a adoptat trei pui de pisică orfani.

Evenimentul neobișnuit a avut loc în Irak!

Următoarea poveste uimitoare a avut loc în Irak, demonstrându-ne din nou o adevărată empatie între animale și păsări din specii diferite.

Totul s-a petrecut atunci când o găină a adoptat trei pui de pisică orfani. Întâmplarea s-a petrecut în gospodăria unui fost soldat, devenit fermier. Bărbatul a pus mâna pe un telefon și a făcut un video care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Din păcate, mama puilor s-a înecat într-un lac din apropiere, iar găina pe nume Lee s-a gândit să își ia noul rol foarte în serios.

Pe nume Goran A Surchi, bărbatul a trăit un moment total neașteptat atunci când a verificat cotețul găinilor sale și a simțit imediat nevoia să captureze totul într-un video.

“Auzeam, de ceva vreme, sunete de pisică venind din cotețul găinilor noastre și eram curios să văd ce se întâmplă, de teamă că nu cumva găinile să fie în pericol. În momentul în care mi-am dat seama că sunetele veneau de sub găînă, am decis să înregistrez pentru a nu pierde niciun moment și, spre surprinderea mea, am descoperit cele trei pisici superbe”, a declarat Surchi.

Videoclipul zilei pe TikTok poate fi urmărit AICI.