Sari la conținut
Home » Instinctul de mamă nu ține cont de specie! O găină are grijă de trei pisoi orfani

Instinctul de mamă nu ține cont de specie! O găină are grijă de trei pisoi orfani

Instinctul de mamă nu ține cont de specie! O găină are grijă de trei pisoi orfani.

Pasărea a dovedit o adevărată empatie față de un alt animal aflat în dificultate!

Un fermier pe nume Goran Surchi a surprins niște imagini de-a dreptul spectaculoase în timp ce își desfășura activitățile zilnice! Printre păsările și animalele de care se ocupă constant, una dintre ele a reușit să iasă în evidență, atunci când a fost surprinsă având grijă de trei pisoi orfani. Este vorba despre o găină albă.

Potrivit dailymail.co.uk, el observase că această găină stătea de zile bune în cuibar, aşa că într-o dimineaţă s-a apropiat de ea şi a încercat să-şi dea seama ce se petrece. Când Goran a încercat să mute găina albă care era cocoţată pe o ladă de plastic, a facut o descoperire neaşteptată: găina avea grijă şi proteja trei pui de pisică, cel mai probabil abandonaţi. 

Nu ştia de unde provin aceşti pisoi, mai ales că el nu deţine o pisică. Fiind un utilizator frecvent al aplicației TikTok, el a decis să surprindă momentul superb prin intermediul unui videoclip superb.

Instinctul de mamă nu ține cont de specie!

Imaginile au dovedit din nou că animalele pot da dovadă de empatie și afecțiune față de alte animale din specii diferite.