Sari la conținut
Home » Povestea lui Frank! Cel mai răsfățat pisoi!

Povestea lui Frank! Cel mai răsfățat pisoi!

Pisicile pot face astm? Pisicuța se uită mirată.

Povestea lui Frank! Billie Jo Miller, o femeie britanică din orașul Nottingham, Anglia, se mândrește cu având cea mai răsfățată pisică. Pisica sa, Frank, aparține rasei Sfinx și trăiește o viață plină de lux și confort.

Frank, în vârstă de patru ani, a devenit centrul atenției în mediul online datorită stilului său de viață extravagant.

Povestea lui Frank!

Billie Jo, în vârstă de 30 de ani, lucrează ca îngrijitoare și a devenit „mama adoptivă” a lui Frank, un pisoi fără păr. Pisica beneficiază de numeroase privilegii, cum ar fi plimbări în propriul cărucior, călătorii în scaunul auto și băi luxuriante cu spumă, toate alături de stăpâna sa. Frank are chiar ședințe regulate de masaj.

Fotografiile cu Frank și stilul său de viață de lux au devenit virale în presa britanică, în special pentru garderoba sa impresionantă de haine la modă. Aceste haine îl protejează de razele ultraviolete când iese la plimbare. Frank este un adevărat star și nu ezită să se relaxeze în baia spumoasă alături de stăpâna sa.

Billie Jo și partenerul ei, Lee Taylor, îl consideră pe Frank ca pe un membru deplin al familiei lor. Cu toate acestea, Lee a fost uimit atunci când Billie Jo le-a achiziționat atât lui Frank. Cât și altui animal de companie, un chihuahua numit Moo, propriile cărucioare pentru plimbări.

Pisica care e foarte răsfățată

Cu umor, Lee a spus că Billie Jo ,,a mers prea departe”. Cu toate acestea, Billie Jo recunoaște că Frank poate fi costisitor când vine vorba de întreținere, mai ales că petrece mai mult timp cu ea decât cu Lee.

Pisica nu poate ieși afară ca o pisică obișnuită deoarece este sensibilă la razele ultraviolete, care ar putea provoca arsuri sau degerături pe pielea sa.

Frank are o garderobă plină de haine pentru sezonul rece și trebuie să respecte o dietă fără gluten din cauza intoleranței.

Are nevoie de băi săptămânale deoarece nu are blană, iar pielea sa poate acumula praf și exces de sebum. Frank este cu siguranță un pisoi răsfățat care primește multă atenție și îngrijire din partea stăpânei sale iubitoare, conform clickpentrufemei.ro.

Etichete: