Sari la conținut
Home » După patru luni de la adopție, cățelul își reîntâlnește mama! Momentul emoționat surprins de proprietar

După patru luni de la adopție, cățelul își reîntâlnește mama! Momentul emoționat surprins de proprietar

  • de

După patru luni de la adopție, cățelul își reîntâlnește mama! Momentul emoționat surprins de proprietar.

Legătura celor doi nu s-a pierdut nicio clipă!

Pentru Harper, un adorabil Golden Retriever, momentul în care a fost adoptat la vârsta de 11 săptămâni, a dus automat la despărțirea sa de mama lui. Doar pentru că o familie de patrupezi a fost separată, nu înseamnă că membrii nu se vor recunoaşte între ei.

Imaginile ne prezintă un câine fericit, la patru luni după ce a fost adoptat, întorcându-se în locul unde urma să-şi vadă mama. Emoția este cu atât mai puternică, cu cât patrupedul abia poate fi ținut în mașina aflată în deplasare.

După patru luni de la adopție

Cei doi câini se întâlnesc şi odată ce îşi dau seama că sunt într-adevăr rude, sunt vizibil încântaţi neputându-şi reţine bucuria de a se revedea.

Videoclipul de mai jos dovedeşte în cel mai frumos mod că indiferent de cât de mult a trecut de când doi câini din aceeaşi familie nu s-au văzut, legătura lor a rămas extrem de puternică.

Fără îndoială, acest videoclip demonstrează că patrupezii sunt capabili de multă dragoste şi inteligenţă emoţională în ceea ce-i priveşte şi nu numai, iar cu siguranță ei se vor revedea cât mai des!