Sari la conținut
Home » Care sunt cele mai iubitoare pisici? Top 5 pisicuțe drăgăstoase

Care sunt cele mai iubitoare pisici? Top 5 pisicuțe drăgăstoase

Ai o pisică curioasă și nu știi ce nume să îi pui?

Care sunt cele mai iubitoare pisici?  Pe 4 octombrie, în fiecare an, se sărbătorește Ziua Mondială a Animalelor. Cu această ocazie, vom explora cele mai iubitoare rase de pisici. Pentru cei care nu au avut încă șansa de a se conecta cu o pisică, poate părea dificil de înțeles atracția profundă pe care aceste feline o pot exercita.

Pisicile cer răbdare, empatie și acceptarea faptului că ele stabilesc regulile relației. Dar pentru mulți dintre cei care le-au îmbrățișat lumea. Această investiție în prietenia cu o pisică merită fiecare clipă.

Care sunt cele mai iubitoare pisici?

Deși pisicile au adesea o reputație de a fi misterioase sau chiar răutăcioase, personalitățile lor fascinante și carismatice le fac să devină prieteni de nelipsit.

Chiar dacă pot crea momente dramatice în viața noastră, 70% dintre proprietarii de pisici spun că nu ar schimba nimic la legătura lor cu aceste creaturi fascinante.

Atunci când o pisică își arată afecțiunea față de oameni, este o experiență cu adevărat specială. Poate fi chiar și mai minunat atunci când reușim să câștigăm inima unei pisici.

Cercetătorii din Marea Britanie susțin că pentru a câștiga încrederea unei pisici nu trebuie să zâmbiți cu gura, ci cu ochii!

Iată câteva dintre cele mai iubitoare rase de pisici:

1.Ragdoll Rasa Ragdoll este una dintre cele mai afectuoase. Aceste pisici adoră să își iubească familia și să primească îmbrățișări. Sunt potrivite pentru cei care caută un animal de companie iubitor, care necesită puțină îngrijire.

Ragdoll-urile urmăresc cu atenție proprietarii prin casă, îi întâmpină la ușă și sunt prietenoase cu copiii și cu alte animale de companie. Blana lor mătăsoasă și ochii albaștri îi fac și mai atractivi. Aceste pisici sunt cunoscute pentru calmul lor și pentru comportamentul lor prietenos, asemănător cu al câinilor.

Pisicile sunt extrem de sociabile

2. Abisinian Pisicile Abisiniane sunt elegante și au adesea o blană cu nuanțe aurii. Se crede că această rasă străveche este legată de Bast, o zeiță egipteană antică.

Aceste pisici sunt inteligente, curioase și atletice. Sunt sociabile, se bucură de joacă și petrec timp cu oamenii. Au o durată de viață mai lungă, putând trăi chiar până la 30 de ani. Sunt loiale și iubitoare, dar au și energie pentru a se juca și a explora.

3.Scottish Fold Pisicile Scottish Fold sunt adorabile cu fețele lor rotunde și urechile cute. Această rasă a apărut în Scoția în 1966. Nu le place să fie singure și preferă să fie în prezența oamenilor. Sunt iubitoare, inteligente și agere, și au obiceiul de a se relaxa în poziții amuzante.

Cu talii medii și corpuri compacte, aceste pisici sunt relativ active și îi plac atât jocurile, cât și să fie mângâiate.

4.Birmaneză Pisicile birmaneze au blana mai închisă la culoare pe față și ochii albaștri frumoși. Aceste pisici sunt afectuoase cu oamenii și adoră compania altor animale de companie. Cu blana lor lungă și frumoasă, sunt extrem de sociabile și se înțeleg bine atât cu oamenii, cât și cu câinii.

5.Sfinx Pisicile Sfinx sunt remarcabile prin lipsa blănii, iar unii ar putea spune că sunt dezamăgitoare din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, cei care le iubesc vor susține că aceste pisici sunt afectuoase și atente.

Adoră să fie în centrul atenției, sunt comunicative și iubesc să se joace. Sunt energice, distractive și extrovertite. Le place să fie ținute în brațe și să doarmă alături de oameni, conform jurnalul.ro.